Gibonni album cover

Novi Gibonnijev dupli cd „20th Century Man + Live“ po specijalnoj ceni uz kartu za koncert u Kombank areni

Povodom prvog beogradskog koncerta Gibonnija koji će se održati 25. oktobra u Kombank areni, Terra Divina i MTV odlučili su da obraduju sve posetioce koncerta sa sniženom cenom novog Gibonnijevog albuma. Svi fanovi Gibonnija koji sa kupljenom ulaznicom posete Multi Dallas Shop u Beogradu ili Laguna i Delfi knjižare (SKC Beograd, Zemun, Bulevar knjižara Orao, Zira centar i Delfi knjžare Novi Sad, Čačak, Niš, Kragujevac, Subotica), moći će da nabave novi dvostruki CD po specijalnoj ceni od 550 dinara. Ova akcija počinje u petak, 18. oktobra i trajaće do 8. novembra. Sve što treba da uradite je da posle koncerta sačuvate ulaznicu i pokažete je pirilikom kupovine diska.
Dupli „20th Century Man + Live“ album su izdali Terra Divina, zastupnik i distributer najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalni MTV kanal, a dostupan je u prodaji širom Srbije u Multi-Dallas Music Shopu i svim bolje opremljenim CD šopovima i knjižarama, benzinskim pumpama, Greenet kafeterijama i hipermarketima.
Novi Gibonnijev album „20th Century Man“ je u potpunosti otpevan na englskom jeziku i predstavlja iskorak na inostranu muzičku scenu i nalazi u prodaji kao duplo izdanje, zajedno sa albumom „Live“ na kojem se nalaze njegovi najveći hitovi snimljeni na koncertima u okviru „Mirakul“ turneje (2003) u Zagrebu i „Toleranca“ turneje (2010) u Puli, Zagrebu i Novom Sadu (2011).
Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, nastupiće 25. oktobra po prvi put u Beogradu. Koncertom u Kombank Areni, u organizaciji AAA Produkcije, Gibonni će promovisati novi album „20th Century Man“ i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz njegovog bogatog muzičkog opusa.

Povezana vest:  EUROSONG 2011, Danas počinje 'evrovizijska groznica'