GagaKermait350wideLady Gaga najavila saradnju sa Mapetima

Pop zvezda je u Los Anđelesu snimila specijalnu emisiju za Dan zahvalnosti u kojoj gostuje ekipa iz serijala The Muppet Show, emisije kojom vladaju poznate lutke The Muppets.
U svom izveštaju magazin E! Online tvrdi da je pop zvezda, čiji novi album „ARTPOP“ stiže u novembru, viđena na snimanju ove specijalne epizode, a ako su navodi tačni, to ne bi bio prvi put da se Gaga druži sa legendarnim lutkama, koje je autor emisije Jim Hanson predstavio još 1976. Kompanija Jim Henson’s Creature Shop je učestvovala u produkciji njene „Monster Ball“ turneje 2010, a pratilac pevačice na dodeli 2009 MTV Video Music Awards je bio upravo žabac Kermit, jedna od zvezda ovog serijala.
Ovo za Lady Gagu ne bi bio prvi put ni da predstalja televizijske praznične specijale – prethodni, „A Very Gaga Thanksgiving“ iz 2011. predstavio je goste kao što su Katie Couric, Art Smith i Tony Bennett.
Pevačica je 1. septembra predstavila sedam pesama sa albuma ‘“ARTPOP“ na koncertu u Londonu, a mi vas podsećamo na spiska pesama sa najavljenog albuma koji nam stiže 11. novembra.
1. Aura
2. Venus
3. G.U.Y.
4. Sexxx Dreams
5. Jewels N’ Drugs feat. T.I., Too $hort & Twista
6. MANiCURE
7. Do What U Want feat. R Kelly
8. ARTPOP
9. Swine
10. Donatella
11. Fashion!
12. Mary Jane Holland
13. Dope
14. Gypsy
15. Applause

Povezana vest:  Prijavljeno 438 regionalnih bendova za Jelen demofest u Banjaluci