Vroom 2013 Ctrl+Vrooom+Download

Grupa Vrooom je objavila za Exit Label maksi singl „Ctrl“ sa pesmama „Čist rez“, „Control“ i ranije predstavljenim singlom „Izlaz“.
Izdanje je dostupno za besplatan download sa sledeće adrese – http://www.exitmusic.rs/sr/label/vrooom?a=ctrl
„U sastavu Tamara Kojić (glas), Lav Bratuša (bubanj) i Marko Grubić (bas, samples) odsvirali smo petnaest kocerata proletos želeći da doasadašnji rad grupe i brojne numere komponovane za pozorište u proteklih nekoliko godina sažmemo u što koncizniji muzički izraz. Tako smo došli do novog zvuka čije je prvo studijsko izdanje maksi singl „Ctrl“. Za njim sledi još jedan EP u decembru ove i album početkom 2014. godine. Uz Tamaru, na „Ctrl-u“ peva i Vanja Vukotić, dok će se na predstojećim koncertima (počevši od nastupa u Sloveniji i Rumuniji) grupi priključiti i dve izuzetno talentovane i atraktivne devojke, Andrijana Belović i Milica Tegeltija (glasovi, klavijature)“, izjavio je Marko Grubić.
Na novom maksi singlu prepoznatljiv stil grupe dobija novi oblik u energičnom, ali sofisticiranom electro/synth pop/alternative dance zvuku.
Vrooom trenutno učestvuje u programu „Osvajanje Beograda“ koji se sastoji od niza kulturnih sadržaja namenjenih srednjoškolcima. Bend će tako počev od utorka, 15. oktobra, održati mini koncerte na svakih sedam dana u četiri beogradske srednje škole.

Povezana vest:  Tejlof Svift postaje glumica?