Kaliopi photo by Ivana Tasev 1Kaliopi Live – veliki solistički koncert u Beogradu

Kaliopi Live – veliki solistički koncert, Sava Centar, 10. Novembar 2013. godine u 20.00h
Miljenica celog Ex-Yu prostora, jedan od najmoćnijih vokala u regionu, dama izuzetne harizme i nezaboravnog osmeha – Kaliopi nastupiće pred beogradskom publikom u okviru regionalne turneje pod nazivom „Melem“. Njeni brojni poštovaoci imaće prilike da je čuju u Beogradu, 10. Novembra 2013. godine od 20 časova u velikoj dvorani Sava Centra.
Ulaznice, po ceni od 1700, 1900 i 2100 dinara mogu se nabaviti na blagajni Sava Centra, u Jugotonu, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.
Na koncertu u Beogradu Kaliopi će promovisati svoj aktuelni album „Melem“ koji je veoma dobro prihvaćen od strane publike, ali i stroge muzičke kritike u svim zemljama Ex-Yu regiona. Sama Kaliopi ovaj album smatra krunom svoje karijere koju je pre gotovo 30 godina započela pesmom „Rođeni“, autora Romea Grilla, koji takođe potpisuje kompletno autorstvo i produkciju hit albuma „Melem“.
Ovo izdanje sublimira celokupnu energiju i inspiraciju ovog poznatog i priznatog tandema čije muzičke kreacije odišu „Balkan soul pop“ manirom. Album „Melem“ sniman je u Švajcarskoj, Nemačkoj i Makedoniji uz gostovanje vrhunskih muzičara iz regiona, a koji je za područje Srbije objavila izdavačka kuća City Records.
Ono što je od izuzetnog značaja je da će turneja „Melem“ biti do sada najveća regionalna koncertna turneja makedonske pop zvezde, koju će na svim koncertima pratiti njen dugogodišnji bend. Kaliopi će svojoj vernoj publici u Beogradu uz aktuelne singlove „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“, „Oprosti“ i ostale pesme s albuma „Melem“, kao i neizostavnog evrovizijskog hita „Crno i belo“, otpevati i starije hitove „Rođeni“, „Kofer ljubavi“, „Da li me sakaš“, „Ja nisam kao ti“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ljubi“ i mnoge druge nezaboravne pesme.

Povezana vest:  Novi album rariteta Boba Dilana izlazi 26. avgusta