Bruno Mars 2BRUNO MARS NASTUPA NA DODELI „2013 MTV EMA“ U AMSTERDAMU

Izvođač koji osvaja vrhove top listi i ima tri nominacije za „2013 MTV EMA“, Bruno Mars, nastupiće na dodeli „2013 MTV EMA“. Prenos sa crvenog tepiha dodele prenosiće se uživo u nedelju, 10. novembra u 20:00, dok je prenos ceremonije dodele nagrada iz arene Ziggo Dome u Amsterdamu na MTV kanalu od 21:00.
Sponzor prenosa dodele „2013 MTV EMA“ je Raiffeisen banka.
Bruno Mars, koji je trenutno na evropskom delu svoje rasprodate svetske turneje „Moonshine Jungle Tour“, uputiće se u Amsterdam na MTV EMA dodelu da bi izveo hit sa svog multiplatinastog albuma Unorthodox Jukebox. Bruno je nominovan za „2013 MTV EMA“ u tri kategorije, Najbolju pesmu za „Locked Out of Heaven“, Najboljeg muškog izvođača i Najboljeg američkog izvođača. Ovo će biti njegov drugi nastup na svečanosti dodele. Veliki uspeh postigao je na „2011 MTV EMA“ u Belfastu, gde je osvojio nagrade za Najboljeg novog izvođača i Najboljeg PUSH izvođača.
„Sjajno smo se proveli prošli put i ne mogu da dočekam da ponovo nastupim 10. novembra!“ izjavio je Bruno Mars.
Mars će se pridružiti već najavljenim izvođačima Miley Cyrus, Robinu Thickeu, Kings of Leon, Icona Pop, Snoop Doggu, Afrojacku, Imagine Dragons, The Killers i Katy Perry. Prezenteri su Jared Leto, Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten i Colton Haynes, a tu su i MC dodele Redfoo, voditeljka u backstageu Ariana Grande i posebni gost Ron Burgundy iz filma Anchorman 2 (Will Ferrell).
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis su ove godine u vodstvu sa po pet nominacija za „2013 MTV EMA“, dok se Miley Cyrus, Lady Gaga, Justin Bieber i Robin Thicke takmiče za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction nominovani su za po tri nagrade. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea.
Za svoje favorite u svim kategorijama možete da glasate na mtvema.com, a još samo danas možete da date svoj glas Frenkieu, ovogodišnjem dobitniku Best Adria Act nagrade, koji se trenutno nalazi u trci za nominaciju za Worldwide Act nagradu.

Povezana vest:  Džej Zi nastupa u Karnegi holu