E-play fotoDUPLA MTV PREMIJERA: E-PLAY „DIVAN DAN“ I FRAU CASIO „MLADA“

Ponedeljak na MTV kanalu donosi dve ekskluzivne premijere! Od 20 časova pogledajte video za novi singl sastava E-play pod nazivom „Divan dan“ i novo ostvarenje Ide Prester, koja će se ovog puta predstaviti kao Frau Casio sa pesmom „Mlada“.
Spot za pesmu „Divan dan“ beogradskog sastava E-play snimnjen je u Kragujevcu, u dvorištu bivše fabrike oružja. Renomiranom snimatelju iz Kragujevca, Raletu Petroviću, ovo je bila prva saradnja sa grupom E- play, dok montažu potpisuje Anika Tesla.
„Ideja da se spot radi u Kragujevcu nastala je kada smo svirali na Arsenal festivalu. Lokacija je zaista fenomenalna, nalik nekadašnjem Mancesteru. Zaintrigirala nas je i poželeli smo da tu snimimo spot. Uspeli smo da uhvatimo jedini sunčan dan u kišnom septembru kako bi što realnije predstavili jedan divan dan. Divno je što nas je Kragujevac sjajno ugostio i puno hvala snimatelju Raletu i celoj njegovoj ekipi,“ izjavila je pevačica benda Maja Cvetković, i dodala „Ova pesma nam je jako draga i u njoj su nam pomogla još dva divna vokala: vokal Bojane Vunturišević iz benda Svi na pod! i Kike Jovanović.“
Spot za „Divan dan“ će najaviti izlazak dugo očekivanog albuma pod nazivom „Obični ljudi,“ koji će biti objavljen na dan promotivnog koncerta benda u Mikser housu 8. decembra u Beogradu.
Frau Casio je novi muzički projekat na domaćoj klupskoj sceni. Kreator i vođa je Ida Prester, frontgirl electro pop punk benda Lollobrigida.
‘Uz matični bend koji svira disco punk, htela sam da napravim i jedan malo mračniji dance projekat. Frau Casio je zločesta seka Lollobrigide. Umesto gitara, šljokica i konfeta, Frau Casio se uvlači u tamu disko kluba i pravi rejv. Tehno, elektro i tvrđi beatovi uz ženski vokal live nateraće vas da se znojite i topite kao nekada!
Prvi spot Frau Casio za numeru „Mlada“ premijerno režirala je Marcella Zanki, snimatelj je Damjan Radovanović, dok je Marko Čerketa bio zadužen za stajling.
Promocija spota biće organizovana u beogradskom KC Gradu 6.11. kao deo programa ‘Sredom u 9’.
Osim Ide ostali članovi projekta su Jovan Vesić iz benda inje na sempleru i Nemanja Aćimović, iz benda Jarboli, ex Neočekivana sila, na elektronskom bubnju. Frau i ekipa će ovim povodom sve prisutne počastiti kratkim premijernim nastupom. Goste će „zagrevati“ DJ Vanja Bursać, jedna od glumica iz spota „Mlada“.

Povezana vest:  Oliver Dragojević, Džiboni i The Frajle pevaju zajedno