ADAM-Hardwell-285252-mediumNajveće zvezde: Muzička priznanja brend ambasadorima Opela
 
Brend ambasadori Opela i ADAMa su vrhunski međunarodni muzičari i sportisti. Baš kao što svetski prvak u motociklizmu, Italijan Valentino „Vale“ Rossi i trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop beleže uspeh za uspehom, holandski di-džej Hardvel i austrijska pevačica GuGabrijel silovito osvajaju svetove dens i pop muzike. Pre svega nekoliko dana, Robert van de Korput, poznatiji kao Di-džej Hardvel, proglašen je za najboljeg disk džokeja na svetu. A solistkinja GuGabrijel, koja je napisala odu ljubavi i Opel ADAMu, moćnu baladu „ADAM i Eva“, dobiće u januaru evropsku nagradu za pop muziku za 2014. godinu.
„Naši brend ambasadori su prosto najbolji u onome što rade“, navodi Tina Miler, marketinški direktor Opela, komentarišući najnovije uspehe Di-džej Hardvela i GuGabrijel. „Svojim otvorenim, prijateljskim i nekonvencionalnim karakterima, naši ambasadori unose dašak svežeg vazduha u muzičku i sportsku scenu. Iz tog razloga oni savršeno predstavljaju privlačnost i brenda Opel i ADAMa. Ove zvezde oličavaju i žive vrednosti koje čine naš mali, elegantni gradski automobil tako posebnim i jedinstvenim.“
Di-džej Hardvelu se ispunio životni san kada ga je poznati muzički magazin „DJ Mag“ proglasio za „Najboljeg di-džeja na svetu“. Već dugo smatran za najboljeg od strane njegovih fanova – preko 2,1 miliona samo na Fejsbuku i gotovo milion prijatelja i na Tviteru i Jutjubu – 25-godišnji Holanđanin je sada zvanično najbolji u svetu dens muzike. On je čak pozajmio svoje ime ograničenoj seriji modela ADAM. Zašto? „Zato što je kvalitet zvuka u Opel ADAMu fantastičan i automobil može da se u punoj meri personalizuje“, kaže Di-džej Hardvel. „Oko toga se danas vrti život. ADAM mi savršeno odgovara.“
Austrijska pevačica GuGabrijel – čije je pravo ime Gudrun Gabrijel Limberger – doživljava sličan uspeh. Godišnje „Evropske nagrade za savremenu muziku“ koje dodeljuje Evropska komisija zajedno sa Evropskom radiodifuznom unijom, daju se pop zvezdama u usponu, koje beleže uspehe na top listama, prevazilazeći nacionalne granice.
„Ovu nagradu primam sa uzbuđenjem“, kaže austrijska brend ambasadorka Opela. „To je potvrda da se krećem u dobrom smeru i želela bih da se zahvalim poštovaocima za veliku podršku koju mi pružaju – u bliskoj budunosti će od mene čuti još mnogo toga. „Pevačica i tekstopisac je osvojila nagradu za svoje impresivne singlove, ‘Salvation’ (Spasenje) i ‘ADAM & Eve’ (ADAM i Eva) objavljene u sezoni 2012/2013. U spotu za drugu pesmu, žuto-crni Opel ADAM unosi svetle boje u priču.
 
Opel ADAM donosi uzbuđenje i oživljava boje
 
ADAM, takođe, čini drumski saobraćaj mnogo živopisnijimm. Sa bezbrojnim varijantama eksterijera i enterijera, Opelov trendi gradski automobil nudi više mogućnosti za personalizaciju nego bilo koji drugi automobil u ovoj klasi. Ove mogućnosti pokrivaju opseg od kombinacija različitih boja krova i karoserije do varijanti točkova sa jedinstvenim felnama i detaljima poput krovnog tapacirunga sa umetnutim LED zvezdama.
ADAMova kabina takođe je unapređena haj-tek inovacijama popu IntelliLink info-zabavnog sistema, koji je kompatibilan i sa ajfonom i sa androidom. IntelliLink čini ADAM najbolje povezanim malim automobilom na tržištu a podržava i glasovnu kontrolu Siri Eyes Free za ajfon. Ovaj lifestyle automobil je sa opcijama opreme i tehnologije kakve su mogu naći u višim klasama automobila, ili čak ni tamo. Tu spadaju potpuno automatska podrška parkiranju, zagrevani upravljač, upozorenje na mrtve uglove i integrisani zadnji nosač bicikala FlexFix.
Povezana vest:  FIAT-ov TWINAIR PROGLAŠEN „MEĐUNARODNIM MOTOROM 2011. GODINE“