radios_logoBrojač – prvi srpski radijski rialiti šou program
Radijski rialiti šou „Brojač“, koji će voditi Voja Nedeljković, počeće da se emituje od 19. aprila na talasima „Radija S“, i to će biti prva emisija te vrste u Srbiji.
Glavne zvezde ovog šou programa su Brojač – Voja Nedeljković, i Vozač – čovek po imenu Duško (37), koji radi za „Radio S“ kao vozač i „svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji“, saopštila je danas ova radio stanica.
Slušaoci treba da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: žene, bivše žene, troje dece, tasta i bivše tašte, kao i „mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško kao naivčina i dobričina je uvek stvoren za to“, dodaje se u saopštenju.
Svakog radnog dana od 8h do 18h casova Duško će se uključvati u program „Radija S“ i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojaće kilometre koje je Vozač prešao.
-Slušaoci treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao – naveo je „Radio S“.
Emisija će se emitovati do 31. maja, a slušalac koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobiće glavnu nagradu – novi „reno tvingo“.
Povezana vest:  Kanje Vest smešten u bolnicu u Los Andjelesu