foto Maja Modrinjak-22

Ekskluzivna svetska premijera: Public Enemy – Hoover Music 10. novembar u 12:00, samo na MTV-ju!

Ove nedelje, 10. novembra, tačno u podne, MTV donosi ekskluzivnu svetsku premijeru novog spota „Hoover Music“ kultnog američkog hip-hop sastava Public Enemy.
Kao što nam je Chuck D, član legendarne grupe Public Enemy, već jednom obećao – video spot za pesmu „Hoover Music“ biće premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu ove nedelje, 10. novembra u 12:00. Na pitanje o tome zašto se i ovog puta odlučio na saradnju sa ekipom iz Slovenije, Chuck D odgovara: „Radi se o ekipi Outdoggy Production i moje iskustvo iz 2010. godine sa rediteljem ekipe, Davidom Burkom je bilo veoma pozitivno. Tada smo snimili spot za hit pesmu „Face of Freedom“, radilo se je o duetu benda Public Enemy i pevačice i reperke Tijane Bass. Ovog puta upravo je Tijana bila ta koja me je nazvala i rekla mi da reditelj David Burk ima odličan scenario za jednu od najboljih, ako ne i najbolju numeru sa našeg novog albuma. Radi se o numeri „Hoover Music“ i tako je došlo do nastavka saradnje“, reklao je reper.
Spot je snimljen u Beogradu, u Muzeju vazduhoplovstva. Režija je bila poverena Davidu Burku, za produkciju bile su zadužene Maja Jamšek i Tijana Bass, arti direkcija potpisuje Tijanu Bass i Sanju Cherish, dok je na kameri bila Maja Modrinjak.

Povezana vest:  I Bosna i Hercegovina odustala Evrosonga 2013