lady-gaga-artpopMarina Abramović naterala Lady Gagu da ostavi marihuanu

Pop zvezda Lady Gaga pušila je 15 džointa dnevno kako bi ublažila bol od povrede kuka, dok je jednog dana njena prijateljica Marina Abramović nije primorala da prestane da konzumira marihuanu.
Pevačica je ovo otkrila u intervjuu britanskom gej magazinu „Attitude“, podsetivši da je početkom godine imala ozbiljnu povredu kuka zbog koje je morala da otkaže 25 koncerta i da se operiše.
-Pušila sam po 15 džointa na dan. Bez duvana. Na dan – kazala je Gaga.
-Preraslo je u naviku kada je bol u kuku postao prejak – dodala je ona.
Pevačica je ispričala da je drogu naglo prestala da konzumira po nagovoru njene dobre prijateljice, slavne umetnice performansa Marine Abramović.
Gaga je navela da joj je Marina tada rekla: – Dobro, bićeš kod mene kući. Nema televizije, ni kompjutera, ni marihuane, ništa, ni hrane. Puna tri dana, samo umetnost. Ješćeš samo umetnost.
-Prestala sam naglo. Nedeljama i nedeljama nisam uopšte pušila. Sada pušim pomalo noću, radi zabave, a ne da bih izdražala. U tome je razlika. Marina je bila jedina osoba koja je mogla da me natera na to – objasnila je ona.
Lady Gaga je ovog meseca objavila svoj treći studijski album „ARTPOP“. Pevačica, koja je po Forbsu najplaćeniji muzičar mlađi od 30 godina, prošle godine je zaradila 80 miliona dolara.

Povezana vest:  Voditeljka "X Factora" iz Makedonije Snežana Velkov: Makedonci imaju X Factor!