miley-cyrus-jointMiley Cyrus sa džointom na sceni MTV EMA

Miley Cyrus odlučila je da ponovo šokira svet i napuni naslovne strane magazina. Nakon što je većinu kolega iznervirala svojim prošlim nastupom, na kojem je izvela „prljavi ples“ i plazila jezik, ovaj put je otišla korak dalje i zapalila džoint na bini.
Pevačica je to izvela tokom nastupa na MTV-jevoj dodeli nagrada European Music Awards, na kojoj je dobila nagradu za najbolji spot, za pesmu „Wrecking Ball“. Dodela je održana sinoć u Amsterdamu, a fotografi su sve zabeležili dok je sa snimka showa, koji je emitovan nekoliko sati kasnije, taj deo izbačen.
MTV je na web-strani objavio kako Miley puši travu, ali PR mreže je kazao da kompanija nema komentara na ovaj čin.
Ovu noć obeležio je i nastup Snoop Dogga uz pesmu „Gin and Juice“ sa komičarem Willom Ferellom. Također, Katy Perry je oduševila svojim performansom. Pevala je dok je visila iznad bine. Bruno Mars je bio okružen akrobatama koji su izvodili striptiz. Prizemljenije nastupe imali su Eminem, The Killers, Imagine Dragons i Kings of Leon.
Harrry Styles, najpopularniji član grupe „One Direction“ dobio je nagradu za najbolji izgled, Bruno Mars za najbolju pesmu („Locked Out of Heaven“), a Katy Perry za najbolju žensku umetnicu. Nagradu za ivođača elektronske muzike dobio je Avicii, a Eminem je dobio priznanje za najboljeg hip hopera i specijalnu nagradu svetskog idola.
Bend One Direction je osvojio nagradu za najbolje pop izvođače, Justin Bieber za najboljeg izvođača, a Austin Mahone za zvezdu u usponu. Najpoznatiji reper s naših prostora Frenkie dobio je MTV Best Adria Act nagradu.

Povezana vest:  Tango spektakl u Beogradu i Novom Sadu!