britney spears vh1 save the musicPop ikona Britney zvanično lice projekta „Vh1 Save The Music Foundation“

Britney Spears, jedna od najpoznatijih izvođačica u istoriji pop muzike, punom parom radi na objavljivanju svog sledećeg, osmog po redu studijskog albuma pod nazivom „Britney Jean“. Poslednja u nizu promotivnih aktivnosti je objavljivanje singla „Perfume“ koji se pojavio 4. novembra, a pre njega je objavljen i „Work Bitch“ i to 17. septembra.
Međutim, osim rada na svojoj muzici, Britney stiže i da se bavi humanitarnim i dobrotvornim radom, a ono što sada priprema u saradnji sa kanalom Vh1 je nova dobrotvorna aktivnost koja će trajati tokom cele naredne godine. Naime, ona će predvoditi celu generaciju ambasadora Vh1 Save The Music Foundation 2014. godine, a to će biti imena kao što su Cher Lloyd, Taye Diggs, Gloria Reuben, Hunter Hayes, Jason Derulo i Diane Birch.
U pitanju je neprofitna organizacija koja se bavi promocijom muzičkog obrazovanja i njegovom ponovnom ustanovljavanju kao važnog dela obrazovnog sistema u SAD.
Britney je za Fondaciju nastupila u sredu, na otvaranju nove radnje lanca Bloomingdales u Glendejlu.
„Veoma sam ponosna što ću biti Vh1 Save The Music Foundation ambasadorka. Muzika je ogroman deo mog života i kao majka ne mogu ni da zamislim da moja deca odrastaju bez nje“, rekla je Britney u svojoj izjavi. Na ovom događaju su pored nje nastupali i Taye Diggs, Jason Derulo, Hunter Hayes, Gloria Reuben, Diane Birch i Cher Lloyd.

Povezana vest:  Nova muzička sedmica za opstanak Akademije