Taylor Swift  2013 MuchMusic Video Awards TorontoStorytellers – Taylor Swift, petak, 15. novembar u 20:10 – samo na kanalu MTV!

Pogledajte izvođenja najvećih hitova pevačice i iskreni razgovor sa publikom gde je odgovorila na brojna intrigantna pitanja – petak, 15. novembar u 20:10, samo na kanalu MTV.
Taylor Swift je od sramežljive devojčice sa gitarom u rukama stasala u kantri princezu koja se izborila za status mega-zvezde. Zajedno sa interesovanjem za njene iskrene stihove, raslo i interesovanje za detalje iz njenog privatnog života. Sa četiri studijska albuma, nebrojeno mnogo nagrada i armijom fanova, talentovana pevačica je postala jedna od najznačanjih mladih izvođača današnjice. Upravo je zbog ovoga Taylor bila gost emisije Storytellers, koju premijerno možete da pogledate u petak, 15. novembra u 20:10, samo na kanalu MTV.
Taylor je za ovu priliku održala intimnu svirku, podelila misli i osećanja koja stoje iza njenih pesma, ali je i iskreno odgovarala na pitanja publike. Nastup je započela sa pesmom „You Belong With Me“, a onda je usledio megahit „Red“, uz pojašnjenje njene teorije o bojama. Numeru „Ours“, koju je napisla za bivšu simpatiju, Taylor je izvela bez pratnje benda i samo sa šljaštećom gitarom sa šljokicama, dok se uz pesmu „Mean“, koja je nagrađena sa dve Grammy narade, zahvalila publici jer su je prihvatili kao himnu protiv maltretiranja. Nizali su se hitovi kao što su „We Are Never Ever Getting Back Together“, „Our Song“ i „Love Song“ koja je takođe bila napisana za još jednog njenog „princa“ u kojeg je bila ludo zaljubljena, ali ga njeni roditelji nisu odobravali… Taylor je takođe odgovarala i na pitanja publike, a ukoliko odgledate celu epizodu ovog petka, saznaćete i da li je Taylor nekada sumnjala u sebe i da li ikada žali što nije nastavila školovanja i upisala fakultet.

Povezana vest:  Lejdi Gaga potvrdila da radi na džez albumu