bibeber new-2013Justin Bieber uložio 1,1 milion dolara u novu tinejdžersku društvenu mrežu

Da je bitno neprestano raditi na svojoj samopromociji i fanovima pružiti nešto novo, pokazao j Justin Bieber (19) koji je jedan od ulagača u novu društvenu mrežu Shots Of Me usmerenu na tinejdžere. Osnivači društvene mreže su braća John i Sam Shahidi koji su pevača upoznali još dok su razvijali igrice pod brendom RockLive.
– Bieberu smo prezentovali ideju o otvaranju društvene mreže na kojoj će tinejdžeri dobiti ono čega nema na ostalim društvenim mrežama te na kojoj će se velika pažnja dati zaštiti od cyberbullyinga, a to je prilično zainteresovalo pop zvezdu – izjavio je John Shahidi.
Shots of Me, aplikacija za deljenje ličnih fotografija i društvena mreža, odnedavno je dostupna na iOS uređajima. Preko celog ekrana mogu se videti liče fotografije korisnika koji mogu pronaći ljude koje žele pratiti, videti njihove profile, slati poruke drugim korisnicima i imati uvid u broj ljudi koji ih prati.
Umesto komentarisanja, aplikacija ima sistem direktnog slanja poruka kako bi se zaustavile uvrede i moglo javno izneti mišljenje o drugoj osobi.
Shots of Me mladim ljudima omogućava da prate jedni druge i direktno komuniciraju putem poruka. Bieberova podrška osnivačima puno znači jer, osim što je uložio novac u mrežu, Kanađanin će sigurno privući brojne korisnike koji se mreži mogu pridružiti besplatno.

Povezana vest:  Selin Dion hospitalizovana iz predostrožnosti