sergej cetkovic arena decembar 2010 (1)DOČEK NOVE 2014.
Bogat novogodišnji program u Budvi

Budva, kao centar najlepših dešavanja i ove godine ima najatraktivniji novogodišnji program.
Novogodišnji program će početi 29. decembra dečijim programom – predstavom „Minja Subota i tajni agenti“ sa Leontinom Vukomanović i Tijanom Dapčević. Program se nastavlja 30. decembra, na Trgu ispred Starog grada, večernjim koncertom Vanje Radovanovića i Jelene Rozge.
Za doček Nove godine 31. decembra, posetioci će imati priliku da uživaju u muzici grupe Perper i jedne od najvećih regionalnih zvezda – Dina Merlina.
Prvog dana 2014. godine, u popodnevnim časovima, biće organizovan koncert klasične muzike u izvođenju „Mediteranskog revijskog orkestra“ pod dirigentskom palicom Radovana Popovića, dok će solisti biti Ana Rucner (violončelo) i Sara Vujoševic (sopran). Iste večeri na trgu će nastupiti i Željko Joksimović, „Bajaga i instruktori“ i budvanski bend „Bitter Sweet“.
Najatraktivniji program, kada je reč o hotelima, biće organizovan u petrovačkom „Palasu“, u vlasništvu HG „Budvanska rivijera“. Ove godine zvezda programa u „Palasu“ je Zdravko Čolić koji će nastupiti 31. decembra, a goste će zabavljati i folk zvezda Vesna Zmijanac. Naredne večeri, 1. januara, goste hotela će zabavljati trenutno najaktuelniji mladi folk pevač – Adil, a nastupiće i Vesna Zmijanac i Jelena Rozga. „Palas“ 2. januara tradicionalno organizuje „Paštrovsko veče“, kada će nastupiti hrvatska legenda Tereza Kesovija.
U elitnom „Splendidu“ zvezda novogodišnjeg programa će biti Severina, a nastupiće i Petar Grašo i Žuti Serhatlić.
Ništa manje atraktivan program neće biti ni u bečićkom hotelu „The Queen of Montenegro“, gde će nastupiti Goca Tržan i najpopularniji crnogorski pop pevač Sergej Ćetković.

Povezana vest:  Lideri evropskog džez pijanizma na 38. Beogradskom džez festivalu