pusenje2.Zabranjeno pušenje 25 novembra. u Beogradu uz druženje sa fanovima potpisivati CD „Radovi na cesti“ i otvoriti izložbu „Novi primitivizam za početnike“

Grupa Zabranjeno pušenje će povodom objavljivanja albuma „Radovi na cesti“ i obeležavanja sedamdesete godišnjice drugog zasedanja Avnoja održati 29.11.2013. godine koncert u beogradskom SKC-u. CD „Radovi na cesti“ je za područje Srbije objavio Dallas Records. Tim povodom će u ponedeljak 25.11.2013. godine u 12h u Dallas Music Shopu u Beogradu (Sremska 2) članovi grupe potpisivati albume fanovima. Disk će se prodavati po promotivnoj ceni od 499 dinara.
Odmah zatim, istog dana u 14h u SKC-u, biće otvorena izložba „Novi primitivizam za početnike“. Da podsetimo, ova izložba је prvi put pre tаčno godinu dana bila postavljena u Beogradu. U međuvremenu je obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom prvog postavljanja. Članovi grupe će, isto tako, prisustvovati i otvaranju izložbe.
Sudeći po broju prodatih ulaznica po promotivnoj ceni od 1000 dinara, koncert u SKC-u će biti izuzetno dobro posećen. Promotivna prodaja ulaznica je završena, a trenutno, po ceni od 1200 dinara mogu da se kupe u Felix Shopu i na blagajni SKC-a. Na dan koncerta, na ulazu u SKC, ulaznice će se prodavati po 1400 dinara.

Povezana vest:  Van Gogh otvara prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju