tony cetinski arena nov 2013 (1)

Toni Cetinski ponovo zapalio Arenu!

Toni Cetinski održao je još jedan, treći za one koji ne znaju, spektakularan nastup pred više od 15.000 ljudi u Kombank areni.
– Dobro veče Beograde, lepo je po treći put biti u ovoj prelepoj dvorani – Toni se obratio publici kojoj nije smetalo kašnjenje od nekih pola sata, i započeo nastup pesmom „Umirem sto puta dnevno“.

Povezana vest:  MTV presents GODSKITCHEN

tony cetinski arena nov 2013 (2)Cetinski je zahvalio publici, a zatim su se ređali hitovi „Tebe ne bih menjao“, „Ti si meni sve“ i „Blago onom ko te ima“. Nakon sata pevanja Toni je napravio malu pauzu, vratio se na pozornicu u odelu i zapevao neki laganije stvari.
U jednom trenutku pevač izveo j dve rekli bismo tinejdžerke iz publike na scenu i zajedno sa njima otpevao numeru „Kada žena zavoli“, a u izvođenju te numere pridružio mu se i Davor Jovanović, pobednik prve sezone Prvog glasa Srbije, koji je u publici, tik uz binu.
Pevač je tokom koncerta imao neverovatnu interakciju sa publikom, koja mu je oduševljeno aplaudirala nakon svake numere, a svakvo je sve oduševio trenutak pred sam kraj koncerta, kada je na binu izveo devojčicu Mariju koja je pevala sa njim pesmu.
Inače ovim spektakularnim nastupom hrvatski pevač obeležio je 25 godina veoma uspešne karijere.

Povezana vest:  Veza između Tejlor Svift i Džejka Džilehola cveta, čak su upoznali i porodice

{vsig}TONY_2013{/vsig}

PHOTO: ATAIMAGES