Lorde-010LORDE „TEAM“ premijerno na MTV kanalu, utorak, 10. decembar, tačno u podne!

Možda su mnogi sumnjali da će Lorde uspeti da dostigne uspeh koji je napravila sa hit singlom „Royals“, koji već devet nedelja suvereno drži prvu poziciju na Billboard Top 100 listi. Ipak, mlada umetnica sa Novog Zelanda se ne predaje lako i krenula je u novo osvajanje vrhova top listi i simpatija fanova sa novim singlom „Team“ sa albuma „Pure Heroin“.
Lorde je nedavno snimila spot za ovu numeru koji su režirali Young Replicant (The XX i Purity Ring) i premijerno će biti prikazan na MTV kanalu u utorak u 12 časova u okviru emisije 3 from 1: Lorde.
Iako je sam video sniman u Bruklinu, u Red Hok kraju, izgleda kao da je smešten u jedan potpuno drugačiji svet, koji je zapravo inspirisan jednim skorašnjim snom koji je imala Lorde.
Mlada umetnica je na svom Facebook profilu o spotu rekla sledeće: „Ideja za ovaj spot je nastala iz sna koji sam imala pre nekoliko meseci, u kome se radilo o tinejdžerima koji žive u svom sopstvenom svetu, u svetu sa hijerarhijom i inicijacijama, gde je dečko koji je bio drugi po rangu imao bubuljice na licu, a u isto vreme je to bio i slučaj sa devojčicom koja je bila kraljica. Sanjala sam o tom svetu i bio je potpuno drugačiji od bilo čega što je iko ikada video. To je bio mračan svet, pun tropsih biljki, ruina i znoja. I na ovom svetu, sanjala sam o testovima koje niste zapravo morali da prođete da biste bili primljeni u društvo: nekada je osoba koja izgubi zapravo postajala jača. Uživajte“

Povezana vest:  MTV premijera: Elemental – “Reži me” 28. februara u 20 sati