robin-thickeTROSTRUKI MTV WORLD STAGE: MACKLEMORE & RYAN LEWIS, ROBIN THICKE I FALL OUT BOY

Serijal MTV World Stage vam ovog petka od 20:10 predstavlja čak tri koncerta – nastup hip-hop dua Macklemore & Ryan Lewis, Robina Thickea i američkog pop-pank sastava Fall Out Boy.
Macklemore & Ryan Lewis nastupili su u julu ove godine na Yahoo! Wireless Festivalu u londonskom Queen Elizabeth Olympic parku.
Pred 60 000 muzičkih fanova, Festival je predstavio nastupe nekih od najvećih „igrača“ na sceni, poput Kendricka Lamara, hip-hop teškaša kao što su A$AP Rocky, Tinie Tempah, Snoop Dogg i Nas. Među njima je bio i odvažni dvojac Macklemore & Ryan Lewis, koji je ove godine osvojio tri VMA nagrade i jednu EMA nagradu za Najboljeg novog izvođača, čiji vam nastup prenosimo u 20:10.
Od 20:40 na MTV World Stage pozornicu popeće se Robin Thicke, multitalentovani pevač, kompozitor, muzičar i glumac. Sa pet nahvaljenih albuma iza sebe, letnji hit „Blurred Lines“ ga je katapultirao na svetsku scenu. U septembru ove godine Thicke je izveo dinamičan set pred preko 50.000 fanova u Kuala Lumpuru, na poznatoj Surf Beach lokaciji u malezijskoj Sunway Lagoon.
Odmah nakon Thickea, u 21 čas pogledajte neverovatan nastup sastava Fall Out Boy koji su održali u Monterrey areni u Meksiku! Pred ogromnim brojem oduševljenih fanova, MTV je dokumentovao ovu svirku, koju je bend započeo pesmom „Phoenix“, nakon čega je usledio serijal odličnih pesama među kojima i „Alone Together“ i numera „Young Volcanoes“ sa novog albuma. Za vreme izvođenja numere „My Songs Know What You Did in the Dark (Light ‘Em Up)“atmosfera je dovedena do usijanja, a publika je ostala na nogama i tokom izvođenja „I Don’t Care“ i „Just One Yesterday“.

Povezana vest:  Niki Minaž uzela 30000 dolara za nastup koji nije održala?