little mix saluteZašto su devojke iz girl senzacije Little Mix nesrećne?

Iako su devojke iz britanske girl senzacije Little Mix trenutno na vrhu popularnosti sa svojim novim album „Salute“, kažu da su tužne jer su zbog posla često razdvojene od porodica.
Little Mix, odnosno Jesy Nelson, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall, priznaju da im teško pada biti daleko od svojih najmilijih.
Devojke su proputovale pola sveta otkad su pobedile na The X Factoru 2011. godine te su postale uzor mnogim tinejdžerkama. Često ih nazivaju i novim Spajsicama, a odlično su ih prihvatili i u SAD-u. Uprkos ogromnom uspehu, ove devojke koje su u svojim ranim 20-ima priznaju da slava ima i svoje negativne strane.
-Nigde nije lepše nego kod mame. Stvarno mi je teško koliko malo uspevamo biti s članovima svojih porodica – iskreno priznaje Jesy.
Njena koleginica Perrie, verenica Zayna Malika iz One Directiona, kaže da joj nedostaje verenik, kao i njena porodica, kad su na turneji.
-Tradicionalna sam i meni je porodica jako važna. Jedva čekam da počenem s pripremama za venčanje. Jako sam srećna sa Zaynom. Naš odnos se nije nimalo promenio – kaže Perrie

Povezana vest:  Razilaze se članovi grupe Blek Ajd Piz?!