Milan_Stankovic_MAKEDONIJAEUROSONG

Milanomanija u Makedoniji

 

Predstavnik Srbije na Eurosongu Milan Stanković vratio se noćas iz makedonske prestonice koju je posetio u okviru evrovizijske promotivne turneje. Gostovao je u najgledanijim emisijima, susreo se sa predstavnicima makedonskih medija i svojim dolaskom obradovao brojne fanove.

U okviru promo turneje, sa ciljem promovisanja Srbije i pesme „Ovo je Balkan“ sa kojom će 25. maja nastupiti na „Pesmi Evrovizije“, Milan Stanković je posetio naše južne susede. U Skoplju je boravio tri dana. Na MRTV bio je gost satelitskog programa „Iselenički džuboks“, jutarnjeg programa „Dobro jutro, Makedonijo“, „60 minuti“ i drugih emisija makedonskog javnog medijskog servisa. Na televiziji Sitel, pored ostalih emisija, bio je i ekskuzivni gost „Bekstejdža“.

Povezana vest:  DOMAĆA PODRŠKA GLAVNOJ BINI EXIT FESTIVALA

Uz fantastičan doček domaćina i veliko interesovanje ostalih medijskih kuća, Milana je ugostio i tim Đoka Taneskog, ovogodišnjeg predstavnika Makedonije. Srpskom predstavniku pridružila se i Monika, predsednica makedonskog fan kluba Milana Stankovića. Prema rečima novinara i fanova, koji su na zidu zelja (Wall of Wishes) ostavljali poruke za Milana Stankovica, i srpska i španska verzija pesme „Ovo je Balkan“ veoma su slušane u Makedoniji.

Povezana vest:  Dženifer Lopez piše memoare

Već u petak, 23. aprila, Milan Stanković nastavlja evrovizijsku turneju odlaskom u Holandiju, gde će boraviti 3 dana. Nastupiće na velikom promotivnom koncertu sa predstavnicima drugih zemalja i prisustvovaće konferencijama za medije.