firceFARMA 2010

Snalažljivi gazda Firči

Ponedeljak je dan kada gazda ide na pijacu. Ove nedelje Firči je osim radova koje su ukućanke napravile za trampu delio i svoje poljupce. Posle je farmerima pričao da je ljubio i babe i žabe ali im je ipak doneo sve što im je potrebno.

Mina i Maca su ustali među prvima pa su hteli da se zabave imitacijama. Mina je prvo imitirala bez pevanja a posle je i zapevala pa je tako probudila Milenu, koja je ušla u dnevnu sobu i zamolila ih da budu tiši. Mina je Macu pitala šta je sa ukućanima pa je zatim opsovala a onda se trgla i samo dodala ups izletelo.

Miloš je Raki i Zorici pričao kako brzo prolazi vreme i uskoro će njegova slava, pa bi lepo bilo da mu žena pošalje nešto. Na to mu je Zorica rekla da možda tada neće biti na Farmi. On je začuđeno pitao kako to misli, a Raka mu objasnio da oni nemaju tapiju na ostanak u kući. Miloš je i dalje insistirao da je odlazak za njega nemoguć jer ko je drugi od njih troje zaslužio da ostane.

Zatim je Mini rekao da predoseća da će biti izabran za slugu i da mu to neće teško biti jer su i sv. Đorđa bacili u tamnicu pa narod to slavi. Isto tako i on može da stigne do Arene ali ima svoju publiku koja ga neće izbaciti.

Povezana vest:  SCI FI serija zasnovana na strip junakinji, “Kraljica skitnica”, premijerno 11. maja

Raki se sviđa novi farmer Đus i jako mu je zanimljiv, pa su se tokom celog dana družili. Đus mu je nekoliko puta nešto i odrepovao a onda mu se požalio kako nekada nije moglo da se živi od njegove reklame na televiziji a sada brate nigde me nema.

Nemanja je izrazio želju da za žurku dobiju samo jednog klavijaturistu i mikrofone ali ga je Zorica opomenula da to ne govori jer uvek kada nešto kažu dobiju baš suprotno. Onda su svi u glas govorili šta ne bi voleli da dobiju pa je Miloš koji nije shvatio fazon rekao da bi voleo da vidi Zoricinog muža. Ona mu je samo dodala „e Miloše pravi si bosanac ništa ne kapiraš“.

Onda se povela priča između Rake i Miloša o tome da je jedan srbijanac a jedan Srbin iz Bosne.

Maca i Firči su u dvoristu testerisali drva, pa su komentarisala kako mladi ne znaju u igri pogađanja ličnosti da zadaju ni jednu ličnost koja nije pevač narodne muzike. Onda su se šalili kako se Đus uplašio testere pa čim je došao da radi odmah  je pobegao.

Farmeri uglavno misle da neko od ukućana ima neki tajni zadatak. Nisu tačno sigurni ko bi to mogao da bude ali najviše sumnjaju na nove farmere.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Redovno stanje na farmi

Dejan i Mirjana sumnjaju na Draganu i Đusa i čudno im je zašto je on čim je ušao imao konflikt sa Zoricom.

Gagi i Zorica takođe komentarišu nove farmere i Gagi priznaje da je imao sukob sa Đusom ali da su sada dobri i misli da će sa Minom biti većih problema jer je konfliktna. Zorici se čini da svi hoće da skrenu pažnju na sebe pa se zbog toga Mina zakačila za nju. Onda mu je prepričala kako se Miloš hvali da će biti na Farmi do kraja i da samo o tome priča što je njoj jako čudno jer ona ipak nije toliko samouverena.

Gagi i Đus su predlagali da se za žurku obuku kao devojke a Raka se na to isčuđavao, pa ga je Maca provocirao da je i on stavljao cveće u kosu kada je imitirao Zoricu.

Uveče je došlo vreme za izbor sluga pa je Firči bez razmišljanja odredio Miloša i Minu. Miloš se nije iznenadio a usput je dodao kako namerava deo honorara od te nedelje da izdvoji da Firčijevoj bivšoj ženi i deci kupi neke poklone. Mina je posle u igri istine priznala da se ipak iznenadila izborom jer je tek ušla ali da će izdržati.

Vladu su Maca i Đus provocirali pitanjima da prizna sa kojom je farmerkom bio u vezi ali on nije želeo da odgovori. Potom su svi ukućani rekli da misle da znaju o kome je reč a Nemanja je rekao da sto jedan posto zna da to nije Milena. Milena je izjavila da se Vladom nije imala ništa, dok je on priznao da su se kada ona nije imala dečka jednom poljubili.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Veterinar sa plaže Bondaj

Tokom žurke Nemanja i Milena su sa Vladom komentarisali Draganu, pa im je Nemanja ispričao kako je ona za njegove drugove komentarisala kako su obučeni i kako pošto ima para ne zna šta znači kada se nema. Milena se isčuđavala koliko je strašno kada posle veze saznaš sa kakvom si osobom proveo dve godine.

Gagi je Nemanji i Mileni poverio da je njegova bivša žena od njega napravila čoveka i da joj je za to zahvalan jer je pre nje bio na ulici.

Miloš je pomogao Mini da se snađe u štali, namestio joj je krevet i usput dodao da neće dozvoliti da ona ispadne. Za to vreme ostali farmeri su polako odlazili na spavanje a Maca je provocirao Dejana da pazi šta radi sa Draganom. Maja i Zorica su pričale o Milošu pa je Zorica rekla da mu je skrenula pažnju da njegovo ponašanje prema Maji nije dzentlmensko. Dejan je pokušao da ih utiša pošto Dragana ne može da zaspi od njihove priče pa mu je Maja odbrusila da se skloni.