Debi album grupe No Comment

grupa_no_commentGrupa No Comment izdala je za PGP RTS svoj prvi CD pod nazivom “Reci bar da sanjaš”. 
Album sadrži osam pesama pop rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: “Vino”, “Vrela a ledena”, “Hvala ti za sve”, “Greh”, “Marija”, “Dva pramena”, “Reci bar da sanjaš” i “Nek ti je”. Autori tekstova su Svetlana Ceca Slavković, Lidija Rosić, Vuk Matić i Aleksandar Kitanović.
No Comment čine Aleksandar Kitanović (vokal), Vuk Matić (gitara), Uroš Ranković (klavijature), Marko Kalabić (bubanj) i Maja Dukić (prateći vokal). Prateći vokali na snimanju ovog albuma bile su Ivana Selakov i Sanja Bogosavljević. 
Grupa No Commentosnovana je 2002. Godine, a 2005. osvojili su prvu nagradu za pesmu “Reci bar da sanjaš” na festivalu Sunčane skale u večeri “novih zvezda”. Iste godine ušli su u finale Radijskog festivala sa pesmom “Nek ti je”, a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom “Greh” na festivalu Stari grad. 
U dosadašnjem radu nastupali su u brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu i sarađivali sa poznatim imenima muzičke scene, poput Tijane Dapčević, Saše Kovačevića, Ane Nikolić i drugih.
Promocija CD u izdanju PGP RTS „Reci bar da sanjaš“ i TV spot biće održana u četvrtak, u popodnevnim časovima u Lava baru.

Povezana vest:  Oliver i Gibonni 27. avgusta u pulskoj Areni