miley the movement 1Miley: The Movement DeLuxe Edition samo na kanlu MTV

Nema sumnje da je Miley obeležila godinu na izmaku. Dok je naveliko hvaljena zbog svoje muzike i raskošnog talenta, često je nailazila na kritiku i nerazumevanje njenog ponašanja. Izvesno je da Miley svakog dana uživa sve veću popularnost i da iza sebe ima vernu armiju fanova koja postaje sve brojnija i koja je stvorila pravi pokret!
Specijalna MTV-jeva emisija „Miley: The Movement DeLuxe Edition“ pruža potpuni uvid u život mlade umetnice sa još više, do sada neemitovanih snimaka iza scene, usnimljenih tokom četiri meseca u kojim su MTV kamere imale potpuni uvid u život mlade umetnice.
Miley je za MTV ispričala sve o tome kako je prešla put od tinejdžerske TV senzacije do jedne od najkontroverznijih zvezda pop muzike. Ovaj film prati dešavanja oko Miley u vreme dok priprema svoj prvi album za RCA Records, izdanje pod nazivom „Bangerz“. Videćete kroz kakve uspone i padove je mlada pevačica prolazila kod kuće, u studiju i na turnejama, kao i nastup koji su ona i Robin Thicke imali na ovogodišnjoj MTV Video Music Awards svečanosti.
Miley Cyrus je u oktobru zvanično objavila svoj novi album „Bangerz“, na kojem se nalazi trinaest novih pesama i saradnje sa producentima i autorima kao što su Mike Will, Pharell, Future i will.i.am.
MTV je Miley proglasio za umetnika godine, nakon što je proteklih dvanaest meseci dominirala kako muzičkim listama tako i na spiskovima najboljih izvođača u medijima, a u isto vreme je uspela da proizvede najnezaboravnije momente ove godine.
Zavirite u život Miley Cyrus i saznajte da li je njen život jedan veliki haos ili je svaka odluka dobro osmišljeni deo većeg plana.
Miley: The Movement DeLuxe Edition, petak, 20. decembar u 21:00

Povezana vest:  Tuck i Plastic organizuju Cinemania party!