X Factor favoriti

Novogodišnji koncerti finalista X Factora

Provedite novogodišnje praznike sa finalistima najpopulranijeg pevačkog šou programa u zemlji i regionu! Svih 12 finalista prvog regionalnog „X Faktora“ nastupiće prvi put zajedno na jednom mestu – u prelepoj prazničnoj atmosferi šoping mola Delta City u petak i subotu (27.- 28.12.2013.), sa početkom u 18 časova. Tokom dva koncerta posetioci će uživati u interpretacijama svojih favorita: u petak će nastupiti finalisti iz grupa „Devojke do 27“ i „Mladići do 27“, dok nas u subotu očekuju sjajni nastupi „Bendova“ i grupe „Stariji od 27“.
Novogodišnje „X Faktor“ koncerte ulepšaće i glamurozna Coca-Cola jelka ispred koje posetioce očekuju razna iznenađenja I pokloni sponzora serijala, kao i promocija specijalnog X Phone smartfona odličnih karakteristika!
Izaberite model po svojoj želji i iskoristite priliku da na poklon dobijete I kartu za spektakularno finale prvog regionalnog „X Faktora“! Svaki potencijalni korisnik koji poseduje promotivni vaučer sa koncerata će, uz kupovinu „X Phone“-a, u bilo kojoj mt:s poslovnici dobiti i kartu za finalno veče „X Faktora“ u Kombank Areni!
Telefoni u ponudi: Samsung Galaxy Core X Factor i Samsung Galaxy Fame X Factor.
Raspored nastupa:
PETAK:
1. Aleksandra Brković
2. Tamara Milanović
3. Ilma Karahmet
4. Aleksa Perović
5. Haris Ćato
6. Lukijan Ivanović
SUBOTA:

Povezana vest:  Viktorija Bekam savetovala Šeril Kol da se vrati mužu

1. Daniel Kajmakoski
2. Mladen Lukić
3. Maja Novaković
4. Boys band „Doktori“
5. Girls band „4U“
6. Fifi/Marinela „H2O“

Novogodišnji koncerti su u trajanju od po 60 min.