Nove vesti iz tabora novosadskih pankburaša – ZBOGOM BRUS LI
 
zbogom_brusliPrelistavajući dnevnu i žutu štampu (koja nema veze sa Kinezima) primetili smo da se ove godine neće održati, svima nam omiljena Beovizija, takmičenje koje smo sa velikom pažnjom pratili i na kome smo navijali za naše omiljene jednosezonske, instant idole. Razočarani što će svi građani Srbije biti uskraćeni za jeftine skandale i simpatične pesmice, moramo da primetimo da je naše učešće na prošlogodišnjoj Beoviziji 2009 bilo presudno da se tradicija ove manifestacije, kao takve, na jedan tužan način prekine.
Ubeđeni smo da smo našim Pankburaškim konceptom i uz pomoć Kosmičke Budalaštine, uspeli da poremetimo mir i ravnotežu takmičara i žirija, posle čega je ovo takmičenje postalo pomalo besmisleno. Na žalost smo uspeli da prekinemo dugu tradiciju postojanja ovog spektakla, po principu: čega se dotakneš – to i pokvariš, što nam veoma dobro ide od ruke …
Za koga ćemo sada navijati? Čije ćemo pesmice pevati ovu sezonu? Kome ćemo se smejati? Za čijim ćemo tekstovima sada plakati? Na koga ćemo trošiti kredit telefona?
Bez obzira na sve gorenavedeno bend Zbogom Brus Li nastavlja da radi punom parom napred.
U decembru prošle godine smo imali tu čast da se pojavimo na poljskoj kompilaciji izdavača “Jimmy Jazz Records“, pod nazivom: Punks, Skins and Rudeboys Now! Vol. 18. Kompilacija sadrži 25 pesama izvođača PANK muzike iz celog sveta, na kojoj Zbogom Brus Li predstavljaju Srbiju sa svoje dve pesme: “Ladi Ladi Lom“ i “Pankburaški splet“ sa aktuelnog izdanja “Ukleti salaš“ (PGP RTS 2008).
Takođe smo rešili da obradujemo svoje fanove sa novim hit singlom pod nazivom: KRMENA. Nova pesma je snimljena u januaru tekuće godine u prostorijama tonskog studija Kanala 9 a producent je Vladan Perović. Kao specijalni gost i dragi prijatelj na snimku se pojavljuje zagrebački kantautor i majstor treš šansone, gospodin Bobo Knežević. Tekst pesme “Krmena“ ide u prilog jednoj ljudskoj mani od koje pati velika većina stanovnika naše, sve modernije, planete.
Za pesmu “Krmena“ će biti urađen TV spot u produkciji televizije Kanal 9. Spot sadrži  neponovljive kadrove iz studija koji su uslikani za vreme snimanja same pesme. 
 
 
 
 
Povezana vest:  Član Black Eyed Peasa apl.de.ap skoro oslepeo