RHCP 2_Clara Balzary

RED HOT CHILI PEPPERS NASTUPA NA DODELI “2011 MTV EMA”

 

MTV je danas objavio da će GRAMMYJEM® nagrađeni rock band koji konstantno beleži platinaste tiraže, Red Hot Chili Peppers ulepšati dodelu “2011 MTV EMA” svojim nastupom. Ovi legendarni funk rockeri iz Kalifornije, čiji je upravo izdati album I’m With You zauzeo vrhove top lista, sigurno će fanovima u Belfastu – i gledaocima MTV-ja širom sveta – pružiti nezaboravan nastup kojim će pokazati zašto su oni i dalje najveća rock atrakcija na planetu. Dodela “2011 MTV EMA”, koju će voditi višestruko talentovana pevačica i glumica Selena Gomez, prenosiće se u nedelju, 6. novembra u 21.00 iz Belfasta, u Severnoj Irskoj. Sponzori dodele “2011 MTV EMA” su Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

Povezana vest:  “Vidimo se” na Exit etiketi

-Dugo nismo svirali u Belfastu, pa se jako radujemo što ćemo nastupiti na dodeli ‘2011 MTV EMA’ i videti sve naše fanove! – izjavili su članovi benda.

MTV je takođe danas objavio da će se prvi put u istoriji dodele ovih nagrada, ovogodišnja MTV EMA odvijati na tri lokacije grada domaćina. Odyssey Arena u Belfastu biće glavna pozornica, a druge dve lokacije u gradu biće poznate u narednih nekoliko nedelja.

Povezana vest:  Jun u Barutani predvode zvezde globalne elektronske scene: Jeff Mills, Sasha, John Digweed, Nick Warren i Lilly Palmer

-Veoma smo uzbuđeni što ćemo proslaviti Belfast i njegovu bogatu muzičku baštinu tako što ćemo održati nastupe na MTV EMA na različitim lokacijama u gradu. Te tri pozornice omogućiće fanovima jedinstvenu priliku da iskuse muziku uživo na dodeli EMA – rekao je Bruce Gillmer, izvršni potpredsednik odeljenja za izvođače i muzički program/događaje u kompaniji Viacom International Media Networks.

Povezana vest:  Balašević može u pulsku arenu, Tompson ponovo odbijen