svi na pod mladost cover

ALBUM KOJI MORATE DA PRESLUŠATE – SVI NA POD „MLADOST“!

Nakon dve i po godine od objavljivanja albuma „Prvi!“, miljenici regionalne publike – „Svi na pod“ predstavljaju novi album „Mladost“ koji ekskluzivno možete da preslušate na muzičkom servisu Deezer i na konceru u Mikser Houseu u petak, 4. aprila!
Album „Mladost“ donosi 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata uz ritam sekciju pod uticajem fanka i afro-američkog nasleđa. Numere na albumu dobijaju poseban muzički ambijent zahvaljujući ezoteričnim gitarama, prepoznatljivom „jazzy“ saksofonu i upečatljivom vokalu Bojane Vunturišević. Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kao i hor „Kružok“ u pesmi „Put“.
Sa albuma „Mladost“ se već izdvojilo nekoliko singlova, među kojima je i „Barakuda“ za koji je nedavno snimljen nesvadikašnji spot u saradnji sa nagrađivanim plesnim studiom „Dance Factory“. Prvi singl „Do kraja sveta“ naprečac je osvojio domaće top liste, dok je spot za ovu pesmu uvršten u 50 najboljih, po mišljenju publike regionalnog MTV kanala. I drugi singl i spot za pesmu „Put“, kao i treći za „Zlatne spirale“ dospeli su na prva mesta top lista u Srbiji (B92, Studio B, Jelen Top 10…) i bili visoko plasirani na regionalnim listama.
Svi na pod će predstaviti svoj novi album na koncertu u Mikser House-u u Beogradu, 4. Aprila. Pored singlova koji su već postali hitovi, poput „Puta“, „Zlatnih spirala“, „Barakude“, po prvi put moći da čuje do sada neizvedene pesme sa albuma „Mladost“, koji će objaviti nova izdavačka kuća Lampshade media, čije je ovo prvo izdanje.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Nove zvezde su rođene!