one-direction-introTeen senzacija One Direction ponovo ruši rekorde

Dominacija momaka iz britansko-irskog benda One Direction sigurno se nastavlja i u idućoj godini!
Zarada njihove stadionska turneje Where We Are 2014, kako se procenjuje, mogla bi iznositi impresivnih milijardu dolara za samo godinu dana! Turneja počinje u Bogoti u Kolumbiji u aprilu, a za sada se planira da će se završiti u Majamiju u oktobru.
Ako ostvare ove pretpostavke Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlison, Liam Payne i Zayn Malik prešišaće rekorde koje su ranije postavili U2 i Rolling Stonesi te bi njihova dolazeća turneja mogla postati najuspešnija turneja u istoriji.
Kako je objavio Daily Star, One Direction već imaju 88 zakazanih koncerata u 2014. koji su rasprodani u roku od samo nekoliko minuta, a očekuje se dodavanje novih datuma širom Evrope, Južne i Severne Amerike, na stadionima koji mogu primiti preko 80.000 gledalaca!
1D postavili su i rekord najprodavanijeg album u poslednje dve godine albumom ‘Midnight Memories’, koji je prodan u 237.000 primeraka u prvoj nedelji, a prošloge nedelje DVD njihovog filma ‘This Is Us’ proglašen je najprodavanijim DVD-om sa 170.000 prodanih primeraka za samo dva dana!

Povezana vest:  Više od 20 000 ljudi na Revolution festivalu, EXIT Leto ljubavi se nastavlja