Jessie J  Brits Awards NominationsMTV Asks Jessie J u petak, 17. januara u 20:00

Rođena 1988. u malom gradu u Essexu, Jessica Ellen Cornish, poznatija kao Jessie J, bila je predodređena za slavu. Nakon završenih studija u čuvenoj Brit školi, s 18 godina sa Sonyjem sklapa ugovor za pisanje pesama i kreće da stvara hitove za velike umetnike poput Justina Timberlakea, Chrisa Browna i Christine Aguilere, a piše i mega hit Party In The USA za Miley Cyrus.
Nakon što joj je život iza scene dosadio, Jessie 2010. ostvaruje se kao solo umetnica, debi singlom „Do It Like A Dude“, posle koga je ubrzo usledio „Price Tag“ s B.o.B.-em, legendarni „Nobody’s Perfect“ i još četiri Top 20 singla, učinivši Jessie prvom britanskom umetnicom sa šest Top 10 singlova sa jednog albuma. Bilo je jasno da će Jessie J kao solo umetnica tu dugo ostati. 2013. godine se vratila veća i bolja no ikad sa novim albumom koji su njeni fanovi jedva dočekali. Zato su joj poslali pregršt pitanja na koja je Jessie odgovorila u emisiji MTV Asks, a koju možete da pogledate u petak u 20 časova.
Saznaćete kako izgleda process pisanja pesama, koji bi savet dala nekom ko je nov u tome, koji je umetnik uticao na njen muzički stil, koja joj je omiljena pesma i da li više voli „Do It Like A Dude“ ili „Price Tag“?
Takođe čućete i zašto svoje fanove zove The Heartbeats i šta kod njih najviše voli, kaje li se što je obrijala glavu, šta voli da radi kad ništa ne radi, da li bi se ponovo tetovirala i u kom bi filmu volela da igra…

Povezana vest:  VMA nagrade: Susret Sviftove i Vesta i gola Majli Sajrus