super_natural_1Ulaznice za Supernatural dobilo 5.000 ljudi
Za muzičko-ekološki festival „Supernatural“, koji će biti održan 25. aprila kod Hajdučke česme u beogradskom parku Košutnjak, besplatne ulaznice je dobilo 5.000 posetilaca, saopštio je danas Odsek opštine Rakovica za informisanje.
Do besplatnih ulaznica za ulaz na festival koji se održava povodom Dana planete Zemlje, došli su svi koji su početkom ove nedelje na punkt na trgu Nikole Pašića doneli po izboru tri plastične flaše, tri limenke, tri časopisa, dnevne novine ili kartone.
-Svi oni koji nisu reciklirali, moći će da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza, po ceni od 300 dinara. Na samom festivalu više neće biti moguće reciklirati za kartu – kaže se u saopštenju.
Dečiji program „Supernaturala“ počinje u nedelju od 10.00, a učestvuju Minja Subota, Dobrica Erić, dečiji hor „Čarolija“, „Eko musketari“ i drugi, a voditelj je glumac Milorad Mandić – Manda.
Muzički program na „Biodizel“ bini počinje od 14.00 a sviraju sastavi „Viva voks“ (vox), „Improv kolektiv“, „Svi na pod“, „Hipnotajzd“ (Hypnotyzed), Adam Raferti (Rafferty), „Nejked“ (Naked), „Darkvud dab“, „Zion trejn“ (train) i drugi.
„Supernatural“ festival je osnovan 2007. godine sa ciljem da podigne ekološku svest mladih ljudi u Srbiji. Teme ovogodišnjeg festivala su zelena arhitektura, organska ishrana i reciklaža. Prošle godine festival je prikupio preko 150.000 limenki i flaša, odnosno preko dve tone recikliranog komunalnog otpada.
Povezana vest:  Tony Cetinski u Nišu 28.marta Hala Čair u 20 časova