yammat digital 45 of 45MTV Premijera: Yammat „Tragovi“

MTV Premijera u ponedeljak u 20 časova predstavlja novi spot za povratnički singl „Tragovi“ grupe Yammat.
Nakon nekoliko godina muzičkog odmora stižu „Tragovi“, potpuno nova numera koju peva Ivana Babić, originalni Yammatov vokal koji pamtite iz hitova kao što su „Putujem“, „Nada“, „U bojama“, „Tvoje lice se promjenilo“, „Nikog ja ne krivim“, „Prije sna“ i mnogih drugih.
„Pesma „Tragovi“ govori o promenama koje su nam svima tako potrebne, bilo nama kao pojedincima, bilo društvu u celini. Danas, više nego ikada, svedoci smo ličnih i društvenih apsurda. Živimo u vremenima koja nikako nisu smela da se dogode,“ rekli su članovi benda.
Video je osmislio i režirao mladi zagrebački reditelj Tvrtko aka Vidokk, kojem je u režiji asistirala Anđela Zebec. Spot je sniman na prirodnim močvarnim lokacijama u široj okolini Zagreba, tokom „prolećne“ zime 2013/2014.
Novi singl „Tragovi“ biće uvršten i na kompilacijski album YAMMAT FM koji će početkom 2014. godine biti objavljen na etiketi Yammat Records, u distribuciji Menarta. Na ovoj kompilaciji će se, osim Yammatovih, naći i nove pesme grupa Nipplepeople, Das Wegas, Egoklinik, PigPop, Vande Winter ali i još poneko iznenađenje.

Povezana vest:  Đorđe Balašević sutra na Kalemegdanu