Danijela Iluzija 2Poslušajte novi hit Danijele Martinović „Iluzija“

Dugoočekivana hit pesma „Iluzija“ Danijele Martinović oduševljava. Zarazni ritam, vrhunska produkcija i čaroban tekst ostaviće vas bez daha, podići na noge i rasplesati.
-Nakon višemjesečnog rada na pjesmi izuzetno sam sretna što je Iluzija konačno u eteru i što je ljudi imaju prilike čuti! – izjavila je Danijela i dodala: -Mislim da smo napravili jedan odličan spoj modernog zvuka koji je trenutno aktualan u svijetu, a kojeg je Enes Tvrtković isproducirao te mog glazbenog izričaja kojem sam godinama vjerna. Pjesma je zarazno pjevna, ima vrlo kvalitetan i moderan tekst!
Muziku za pesmu „Iluzija“ potpisuje Petar Grašo, tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, a produkciju potpisuje Enes Tvrtković. Premijerno izdanje pesma je imala na Narodnom radiju u Glazbenom show-u Dalibora Petka koji je Danijeli pripremio brojna iznenađenja, a zasigurno najveće priznanje je dobila od iluzionista Luke Vidovića te je i sama stvorila iluziju.
-Ova je pjesma idealana, radiofonična je i vjerujem da će se rado puštati kako na radio postajama tako i u klubovima diljem regije namijenjena svim kraljicama i kraljevima plesnih podija. Nadam se i vjerujem da će publika uživati uz ovu pjesmu kako smo i mi uživali snimajući je! – izjavila je Danijela.

Povezana vest:  34. Festival na Dunavskom ostrvu u Beču

Pesmu „Iluzija“ preslušajte OVDE!