PR lice

Postani PR lice najboljeg evropskog festivala!

EXIT, koji je nedavno proglašen za najbolji veliki festival u Evropi, u saradnji sa B92 organizuje konkurs za PR lica festivala, koji je otvoren od 14. do 28. februara. Pozivamo sve mlade ljude koji žele da rade, da se provedu i da dobiju priliku da se druže iza scene sa svojim omiljenim izvođačima, a radili bi u Beogradu i Novom Sadu, da se što pre prijave!
Potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate Exit festival i muzičku scenu. Posebno se vrednuju veština komunikacije, funkcionalna pismenost i poznavanje rada na računaru. Bira se jedno PR lice za područje Beograda i još jedno za područje Novog Sada.
Formular za prijavu dostupan je na sajtu www.exitfest.org ili direktno na linku http://bit.ly/Exit_PR_Konkurs od 14. do 28. februara, uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a finalni izbor pobednika biće objavljen do 15. marta.
U odabiru PR lica za festival tradicionalno učestvuje i redakcija Radija B92, koja će, zajedno sa organizacijom EXIT festivala, birati one najtalentovanije i pružiti priliku najboljim kandidatima da se dokažu nastupajući u nekim od najslušanijih emisija na Radiju B92.
Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji broj info telefona 021/6320214, na koji možete pozvati svaki radni dan od 13h do 15h i info mail adresa [email protected]
Exit festival svake godine otvara svoja vrata mladim ljudima iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove stiču znanja i iskustva u poslovima iz oblasti marketinga, TV produkcije, odnosa sa javnošću, promocije itd.
Posebnu grupu zaposlenih na festivalu čine upravo ljudi zaposleni u PR timu. Nekadašnja PR lica festivala sada su poznati dižejevi, voditelji i voditeljke, vlasnici sopstvenih firmi i zaposleni u marketingu nekih od najvećih kompanija u Srbiji.
Podsećamo da konkurs traje od 14. do 28. februara, da mogu da se prijave svi koji imaju više od 18 godina i koji sebe pronalaze u gore navedenim uslovima. Ukupno biramo 2 kandidata, jednog za područje Beograda i jednog za područje Novog Sada.
Pozivamo vas da radite za najbolji evropski festival, steknete nezaboravno iskustvo i zajedno sa nama kreirate EXIT Avanturu u koju ćemo povesti hiljade posetilaca iz celog sveta!

Povezana vest:  Demi Lovato kao plavuša