FUDBALSKA-LOPTA

Ekonomac gostuje u Novom Pazaru

Klub malog fudbala Novi Pazar dočekaće sutra ekipu Ekonomca u 11. kolu Prve futsal lige, a igrač i trener domaćeg tima Nenad Veljković ocenio je da će predstojeća utakmica biti sportski praznik.
-Kragujevčani su jedini profesionalni klub u Srbiji i sve im je na svetskom nivou. Radi se o aktuelnim i bivšim reprezentativcima Srbije, koji su pojačani Brazilcem Danijelom de Souzom – rekao je Veljković radiju Sto plus.
Novi Pazar je bez poraza u poslednjih šest utakmica, a u tom periodu ekipa je ostvarila četiri pobede i dva nerešena ishoda. Kapiten domaćih Enes Delić ocenio je da bi osvajanje boda bio veliki uspeh za njegov tim, ali da to neće biti lako ostvariti.
-Igramo dobro, posle perioda prilagođavanja na startu takmičenja u eliti. Naš klub je za tri godine mnogo postigao, svake godine smo ‘preskakali’ rangove, ali Ekonomac je favorit. Očekujem punu dvoranu, a bod bi bio ogroman uspeh – kazao je Delić.
Vodeći Ekonomac ima 28 bodova, Novi Pazar je na petom mestu sa 13 bodova manje, a Kragujevčani su prvom ovosezonskom duelu dva tima slavili rezultatom 12:1. Utakmica između Novog Pazara i Ekonomca igraće se u subotu od 18.00 u Hali sportova.

Povezana vest:  Težak poraz Zvezde od Kairata u Beogradu