Neverne BebeDUPLA MTV PREMIJERA: NEVERNE BEBE „ZAR SE GODINE NE BROJE“ I NEISHA „ZVEZDNI PRAH“

Neverne Bebe su objavile novi spot za pesmu „Zar se godine ne broje“, a slovenačka pevačica Neisha ekranizovala je numeru “ Zvezdni prah“. Oba spota premijerno možete da pogledate od ponedeljka u 20 časova i tokom cele naredne nedelje samo na MTV kanalu i MTV.RS.
„Zar se godine ne broje“ je šesti singl sa šestog studijskog albuma „Praštam“ koji je i nakon dve godine od izlaska jedno od najtraženijih izdanja u regionu.
Neverne Bebe su prošle godine proslavile dve decenije postojanja svojom najvećom turnejom do sada pod nazivom „Praštam – 20 godina sa Vama,“ a kulminacija se dogodila krajem decembra na spektakularnom koncertu u Kombank Areni pred više od 10.000 fanova.
Spot „Zar se godine ne broje“ na najbolji mogući način oslikava fantastičnu atmosferu sa događaja koji je opravdao epitet koncerta godine uz do sada neviđenu produkciju na koncertima domaćih i izvođača iz regiona. „Neverne bebe“ u proširenoj postavi na ogromnoj bini uz moćna svetla i posebno rađene vizuelne efekte na video wallovima izgledaju dostojno svetskih bina, a Tijana Sretković, kao glavni vokal u ovoj pesmi, svira i gitaru potpuno u maniru popularnih ženskih rock zvezda. Realizacija spota je poverena timu „4D creative“.

Povezana vest:  Članovi grupe Let 3 u novom spotu prerušeni u premijerku

Neisha Promo1Numera „Zvezdni prah“ nalazi se na Neishinom aktuelnom albumu „Za vesoljke in kavboje“, a sada je dobila jako zanimljiv spot, potpuno drugačiji od svih dosadašnjih, u kojem se pevačica pojavljuje kao vanzemaljac i kauboj koji su posuti zvezdanom prašinom koja može da predstavlja mnoge stvari, pogotovo ako imamo bogatu maštu.
Ovaj video je deo diplomskog rada na Akademiji likovnih umetnosti, pa je autor – reditelj Marko Maag, osmislio koncept ideje, animaciju, fotografiju, ukratko umetničko delo u celosti. Neisha, naravno, igra glavnu ulogu, odanu steampunku i futurizmu.

Povezana vest:  Will.I.Am ne odobrava novi album kralja popa