1D odstampano

Knjiga One Directiona uskoro u prodaji, samo u magazinu HEJ! kupon za popust!

Sjajna vest za sve directionere, srpsko izdanje knjige „One Direction – Gde smo“ samo što nije stiglo. Naime po poslednjim informacijama koje portal ATASTARS ima od kompanije BDR d.o.o., izdavača pomenute knjige štampanje ide po planu, danas su upravo urađene korice.
Za one koji ne znaju, ovo je zvanično izdanje najpopularnijeg benda na planeti i prva knjiga koja je prevedena na srpski ezik.
Prva i najvažnija informacija je da će knjiga koštati tačno 2500 dinara (što je oko 20 evra) a sjajna vest je da će ona moći da se nabavi u svim velikim lancima kao što su Vulkan, Delfi, Idea, Merkator …).
Međutim portal ATASTARS vam donosi još jednu ekskluzivnu vest, a to je da će u popularnom teen magazinu HEJ! izaći kupon koji će vam omogućiti da knjigu kupite po sniženoj ceni!
Ono što je isto jako važno jeste činjenica da će knjigu moći da nabave svi, pa čak i oni koji žive u manjim mestima, jer će moći da se naruči i pouzećem, na tvoju kućnu adresu! Tačan datum izlaska još nije poznat, ali će biti sigurno u martu mesecu, što je super vest!

Povezana vest:  Pips Chips & Videoclips u Mikser Houseu 30. oktobra