daniel i doktoriVeče filmske muzike u „X Faktoru“
 
U utorak uveče na ružičastoj televiziji gledaćemo još jednu uživo emisiju popularnog šou programa „X Faktor“!
Takmičenje odmiče, nastupi su sve bolji i konkurencija je sve jača, a kako saznajemo finalisti će se ovog utorka predstaviti popularnim pesmama iz poznatih filmova i serija!
-Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno I mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada! – rekao je jedan od finalista Daniel Kajmakoski.
Inače, talentovani tridesetogodišnjak iz Struge je ovog vikenda u Makedoniji dobio nagradu za „Otkriće godine“ na prestižnoj manifestaciji „Zlatna bubamara“ koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.
Koliko je „X Faktor“ popularan i u regionu svedoči činjenica da se i produkcija „X Faktora“ može pohvaliti prstižnim priznanjem Zlatna bubamara za „Najgledaniji balkanski šou“ za predhodnu godinu!
-Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji! Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi! – kažu iz produkcije.
Ovog utorka u 21h na TV pink borba za opstanak i titulu nove muzičke zvezde se nastavlja: takmičenje će I ove nedelje napustiti jedan finalista, a kao i svakog utorka u revijalnom delu nastupiće jedna poznata muzička zvezda čije se ime za sada drži u tajnosti.
Povezana vest:  Niki Minaž plaća školarinu fanovima