lukijan-7X FACTOR
Tropico bend: Navijamo za Lukijana i Daniela, Dejan Cukić: Moji favoriti su nažalost ispali!

U sedmoj uživo emisiji „X Faktora“ u revijalnom delu programa publika je uživala u pesmama Tropico benda i Dejana Cukića, a kako saznajemo, u Šimanovce je prvi došao Dejan Cukić.
Cukić je već odavno upoznat sa ovim tv formatom, budući da je vodio program na prvom poklon koncertu finalista pre nekoliko meseci.
-Znam sve finaliste, svi su sjajni, ali moji favoriti su bili Mladen Lukić i Maja Novaković! I sada imam nekoliko kandidata za koje mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru, međutim, ne bih da izbaksuziram, pa neću reći imena – rekao je kroz osmeh Cukić koji je u revijalnom delu izveo pesmu „Prava ljubav“.
Za razliku od Dejana, šarmantni momci iz Tropico Benda su izdvojili Lukijana Ivanovića i Daniela Kajmakoskog za svoje favorite.
-Navijamo za Lukijana i Daniela, odlični su! Čuli smo i Luijanovo izvođenje naše pesme „Sve moje zore“ na „X Faktoru“ i bili smo oduševljeni!- rekli su momci iz ovog popularnog pop benda.
Kako saznajemo, svi članovi Tropico benda su se upoznali sa finalistima ovog tv formata, ali ne i sa Lukijanom, sa kojim su se nažalost mimoišli.
-Momci iz Tropica su morali da žure odmah posle nastupa, pa nisu stigli da se upoznaju sa Lukijanom, iako su to želeli. Ivanović prati njihov rad i izuzetno ih poštuje, a potajno se nada i budućoj saranji baš sa ovim bendom. – kaže naš izvor blizak produkciji.
Da podsetimo, X Faktor se približava kraju, već sledećeg utorka u 21h na TV Pink saznaćemo kojih pet finalista ide u superfinale koje će se održati 23. marta u Kombank areni!

Povezana vest:  Večeras u Njujorku dodela nagrada Gremi