Da li ce Daniel i Maid uci u superfinaleODLUČUJUĆE VEČE, KO IDE U SUPER-FINALE X FAKTORA?
Finalisti u utorak pevaju pesme svojih mentora!

X Faktor: Finalisti se bore za plasman u super-finale pesmama svojih mentora! Pripreme za osmu po redu uživo emisiju najpopilarnijeg muzičkog šoua na Balkanu lagano se privode kraju, a kako saznajemo u utorak nas očekuje specijalno veče: kandidati će pevati pesme mentora! Ova tema je izazvala najviše polemike do sada među samim takmičarima, svi se pod ogromnom tremom i nestrpljivi su da čuju komentare žirija i odluku ko ide u super-finale ovog gledanog tv formata!
Doktori1-Mnogo smo uzbuđeni, u utorak je odlučujuće veče ko ide u super-finale i ko će nastupiti u Kombank areni! Vežbamo za nastup svakodnevno, pevaćemo jednu divnu ljubavnu pesmu koju svi mnogo volimo, ali u drugom, zahtevnijem aganžmanu! – kažu „Doktori“ i nastavljaju.
-Mnogo smo zadovoljni našom mentorkom Kristinom, ona je realna i zahtevna, kakva i treba da bude. Naporno vežbamo, ali nam je zabavno i puni smo pozitivne energije: Kristinin komšiluk nas redovno čuje kako pevamo uz klavir, imamo jednu divnu obožavateljku: gospođu koja nas, preko svoje terase, stalno hvali! Obećali smo joj da ćemo zajedno proslaviti ako pobedimo! – kažu ovi šarmanti momci uz osmeh.
I ostali finalisti se vredno pripremaju za sledeću emisiju koja je na programu u utorak (21h) na Pink televiziji kada ćemo konačno saznati imena pet super-finalista ovog popularnog muzičkog šou programa: glasajte za svoje favorite!

Povezana vest:  APA Beer Garden prvi put u Novom Sadu