parni-valjak

X FACTOR
Gosti u revijalnom delu programa Parni Valjak i Nataša Bekvalac

Sudeći po najavama u utorak uveče na TV Pink očekuje nas najuzbudljivije veče do sada u „X Faktoru“! Finalisti su protekle nedelje vredno spremali svoje nastupe na zadatu temu „pesme mentora“, a kakve će ova tema izazvati reakcije žirija – ostaje da vidimo! U revijalnom delu programa kao ekskluzivni gosti nastupiće legendarna hrvatska pop- rok grupa „Parni Valjak“ , a kako saznajemo pevač benda Aki Rahimovski se raduje susretu sa publikom i finalistima ovog popularnog šou programa koji su oduševljeni što će upoznati poznati bend.
-Čuli smo da dolazi Parni Valjak, odrastao sam uz njihove čuvene hitove: „Sve još miriše na nju“, „Ljubavna“, „Dođi“…Mnogo sam uzbuđen što ću ih upoznati, oni su moji veliki idoli! – kaže finalista Maid Hećimović.

Povezana vest:  The Killers dolaze na INmusic festival #15!

natasa-bekvalac-1
Pored ovih eksluzivnih gostiju, gledaoci „X Faktora“ će u revijalnom delu uživati u premijeri nove pesma jedne od najpopulrnijih pop pevačica – Nataše Bekvalac! Novosadska barbika će izvezti svoj novi singl „Najgora“, a kako saznajemo priprema spektakularan nastup.
-Nataša je poznata da retko gostuje u emisijama, ali redovno prati X Faktor I rado je prihvatila ovaj poziv“ – kaže izvor blizak ovoj popularnoj pevačici.
Isti izvor navodi da je tri godine nakon zahlađenih odnosa sa njenim kumom i tvorcem njenih najvećih hitova, Draganom Brajovićem, on napisao tekst nove numere „Najgora“, koja će zasigurno stati rame uz rame s njenim najvećim hitovima. Prijatelji tvrde da je za Natašu sutrašnje veče veoma važno, kako privatno, tako i poslovno. Na sceni X Faktora uz nju će biti devojke iz grupe „Mistik čelo“, kao i jedna od naših najboljih pijanistkinja Iva Despotivić.

Povezana vest:  Eros Ramazzotti: „Fudbal je muzika"

PHOTO: Miloš Nadaždin