doktori ruza

X FACTOR
Doktori Kristini Kovač: Volimo te!“

Poznato je da su mentori najpopularnijeg muzičkog šou na Balkanu: Kiki, Emina, Kristina i Željko naklonjeni svojim superfinalistima, a u mnogim intervjueima možemo pročitati i kakva su osećanja takmičara prema njima: po svemu sudeći superfinalisti Lukijan, Tamara, Daniel, Maid i Doktori veoma poštuju svoje mentore, a Kristina je danas otkrila kako su joj njeni takmičari na šarmantan način izjavili da je vole!
Kovač je na svom fejsbuk profilu opisala celu situaciju: – Naporan i radan dan sa momcima…dve probe…malo ćaskanja…Eto, žale mi se momci da nikad ne stignemo da se družimo, i u pravu su…stalno nam neki rokovi i neko sekirče vise nad glavom, stalno nešto jurimo i žurimo…pa smo tako večeras ćaskali u kolima pred mojom kućom….i dogovorimo se za sutrašnju probu, ćao-ćao, ja krenem kući, otključavam zgradu, kad čujem kako se kola vraćaju, trube mi, otvaraju prozore i viču svi zajedno : „VOLIMO TEEEEE!“ ….Moji Doktori!
Da podsetimo, veliko super finale X Faktora zakazano je 23. marta. u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je pobedink ovog popularnog TV formata.

Povezana vest:  Bojana Vuntišurević predstavlja album "Daljine" u Bitefu