one-direction-georgiaHarry napušta One Direction, obožavateljke u šoku!

Bili su kao braća, ali poslednjih godinu dana među članovima One Directiona sve više vlada napetost. Niallu Horanu (20), Zaynu Maliku (21), Liamu Payneu (20) i Louisu Tomlinsonu (22) smeta što se Harry Styles (20) u medijima predstavlja kao frontmen benda i najavljuje samostalne projekte.
Ali najviše ih živcira Harryjeva devojka Kendall Jenner (18).
– U vezi je s polusestrom Kim Kardashian tek pet meseci, ali već se ponašaju kao da su u braku. Više vremena provodi s njom nego s članovima benda – rekao je Harryjev bliski prijatelj. Dodao je kako ga je ljubav prema Kendall potpuno promenila te da je zbog nje spreman da žrtvuje budućnost u bendu i započne samostalnu karijeru.
Međutim, Harry već neko vreme nije zadovoljan svojim statusom u bndu. Smeta mu što Liam i Louis, koji su autori većine pesama, zarađuju više od njega, iako je on najpopularniji član benda. Ovo nije prvi put da se priča kako Harry odlazi iz One Directiona. Prošle godine je uznemirio obožavatelje kad je objavio samostalnu pesmu „Don’t Let Me Go“. To je podstaknulo lavinu komentara na društvenim mrežama kako se zasitio saradnje s Niallom, Zaynom. Louisom i Liamom. Ali Harry je tada demantovao glasine.
Međutim on nije jedini za kojeg se priča da više ne može da izdrži u bendu. Zaynu teško pada teret slave i sve češće spominje u intervjuima kako bi najradije ostatak života proveo na farmi s pevačicom Perrie Edwards s kojom bi ove godine trebalo da se venča. Glasine o raspadu 1D-a jako pogađaju njihove obožavatelje.
Ipak ako se prisetimo činjenice da su članovi benda potpisali ugovor po kome će kao bend nastupati pet godina, mislimo da nema razloga za paniku.
– Oni su najbolji i obećali su nam da će zaujek nastupati – piše uplakana devojka na facebooku nakon što je čula da Harry odlazi.
Obožavatelje trenutno samo teši činjenica da se bend ne može raspasti barem još godinu dana. Sastav koji se oformio 2010. potpisao je ugovor s izdavačkom kućom Simona Cowella da pet godina moraju nastupati. U suprotnom će platiti nepoznat iznos za raskid ugovora.

Povezana vest:  BELEF od 16. jula do 8. avgusta pod sloganom Novi talas