danijel x factorOdbrojavanje počinje, traži se karta više za superfinale „X Faktora“!
Bliži se superfinale prve sezone regionalnog X Faktora, a kako saznajemo za ovo specijalno veče koje će se održati u nedelju 23. marta u Kombank areni traži se karta više!
-Vlada ogromno interesovanje za superfinale! Nažalost,zbog velike populranosti pojavile su se i plagijati karata, pa pozivamo publiku da ulaznice za ovo spektakularno veče kupuju samo na ovlašćenim mestima! Sve informacije nalaze se na našem sajtu i fejsbuk stranici! – kažu iz produkcije.
Superfinalisti X Faktora: Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, grupa „Doktori“, Maid Hećimović i Lukijan Ivanović vredno rade sa svojim mentorima, a iz izvora bliskom produkciji saznali smo da su odabrali po tri kompozicije za ovo spektakularno veče. Supefinalisti su ovih dana koncentrisani na probe i imaju malo vremena za druženje. „Sada smo uglavnom po ceo dan na probama, zadovoljan sam izborom pesama, što je najvažnije i osećam se sjajno, kao i ostale moje kolege! Vlada pozitivna atmosfera!“ – kaže Daniel Kajmakoski.
EMINANa društvenim mrežama može se videti da se i mentori pripremaju za ovaj važan dan. Emina Jahović, mentorka Lukijana Ivanovića, otkrila je da ovih dana najviše vremena provodi u teretani kako bi izgledala besprekorno na superfinalu.
-Pozdrav iz mog omiljenog mesta ovih dana! – napisala je Emina ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.
Povezana vest:  EKSKLUZIVNO ATRAKTIVNO GOSTOVANJE MISS MAVRICK U BIBANO BEACH CLUBU