Michael BubleMichael Bublé prvi put u Srbiji, 1. novembra u Kombank areni

Pevač koji je svojim glasom zaveo milione širom sveta, dobitnik više Grammy i Juno priznanja čiji su albumi prodati u preko 45 miliona primeraka, Michael Bublé u svojoj izuzetnoj, deceniji dugoj karijeri, po prvi put nastupiće u Beogradu, 1. novembra u Kombank areni!
Ova kanadska superzvezda trenutno je na „To Be Loved“ turneji povodom objavljivanja istoimenog albuma koji je već na vrhu top lista najprodavanijih izdanja. Za njegovu prethodnu „Crazy In Love“ turneju tražila se karta više! Koncerti su bili rasprodati u 80 američkih gradova, a posetilo ih je više od dva miliona fanova širom sveta!
Ovim impresivnim podacima pridružuju se i deset uzastopnih rasprodatih koncerata u londonskoj O2 Areni u leto 2013. čime je Buble postao treći muški izvođač koji je više puta za redom napunio ovu dvoranu, posle Princa i Rogera Watersa.
Njegov prvi album se našao među najprodavanijim u Kanadi i Velikoj Britaniji, a svetsku slavu je doživeo 2005. sa svojim albumom „Time“. Album „Call Me Irresponsible“ iz 2007. probio se na vrh kanadskih i britanskih lista albuma, kao i na prvu poziciju Bilbordove, australijske ARIA i nekoliko evropskih listi.
Buble je 2009. sa albumom „Crazy Love“ debitovao na prvom mestu na Billboard 200 SAD nakon svega tri dana prodaje i ostao tamo dve nedelje, dok je multi-platinasti album „Christmas“ bio drugi najprodavaniji album 2011. godine odmah posle Adel, i time postao njegov treći uzastopni broj jedan album na listi!
Njegov poslednji album „To Be Loved“ objavljen je u aprilu prošle godine i doživeo je veliki uspeh. “ To Be Loved „, u produkciji Boba Rock, snimljen je u Vankuveru i Los Anđelesu , a pored originalnih pesama na njemu se mogu naći i hitovi nekih od Bubleovih muzičkih heroja, uključujući Bee Gees „To Love Somebody“, Dean Martin „Nevertheless ( I’m In Love With You“), The Jackson 5 „Who’s Loving You“, Jackie Wilson „To Be Loved“ i klasik Elvisa Prislija, „Have I Told You Lately“.
Bubleu su se na albumu pridružili i glumica Reese Witherspoon u duetu „Something Stupid“ Frenka i Nensi Sinatre, i kanadski kolega Brian Adams koji je sa njim napisao i izveo pesmu „After All“!
Najnoviju svetsku turneju u okviru koje će po prvi put posetiti i Srbiju, najavio je gostujući u najgledanijim show programima kao što su „The Ellen Show“, „The Today Show“, „Dancing with the Stars“, „The Chelsea Lately show“, a njegov nastup iznenađenja u njujorškoj metro stanici, prenošen je direktno putem društvenih mreža i videlo ga je više miliona ljudi širom sveta!

Povezana vest:  Okršaj mladih di-džejeva u Mr Stefan Braunu, DJ Blondy ide u finale