sven-vath-3PAUL KALKBRENNER I SVEN VÄTH STIŽU NA ZRĆE

Otok Pag će treće leto za redom preuzeti energija hiljada mladih hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka spremnih na 8 dana i 7 noći života u sinhronizaciji s prirodom i muzikom. U periodu od 09. do 16. avgusta posetiioci će plesati pod ravnanjem nekih od najvećih imena techno i house scene kojima je satkan najbogatiji Barrakud line up do sada. Ime koje ga predvodi je ono iskonske nemačke legende techna, zvezde filma „Berlin Calling“ i čoveka koji ni nakon više od 17 godina karijere ne silazi s trona najboljih – Paul Kalkbrenner. Prvo mesto line upa s njime deli još jedan majstor koji s karijerom dugom preko 30 godina ne gubi svoj početni entuzijazam, nepobitni je ‘showman’ uz čije se nastupe vežu brojne legende, a vlasnik je i etabliranog i svetski priznatog labela Cocoon – Sven Väth. Za vruću atmosferu festivala pobrinuće se i velika imena poput Dubfirea, Ellen Allien, Art Department, Adam Beyera, Maceo Plexa, Guy Gerbera, Mano Le Tougha, Ilario Alicantea i brojnih drugih. Vrsnim imenima pridružit će se i ona dobro znana regionalna – Bonjaski, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Lemon, Pete Dux, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te Tomy Declerque i Aney F.
Italijanski organizatori su ove godine posebnu pažnju usmerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U toku je prodaja limitiranog broja ‘early bird’ ulaznica preko ENTRIO.HR, koje se za stanovnike spomenute regiona kreću prema sledećim cenama:
Paul Kalkbrenner 12.08. = 235,00kn
Sven Väth 10.08. = 160,00kn
Subota 09.08. + Sven Väth = 220,00kn
Adam Beyer 15.08. = 80,00kn
Maceo Plex 14.08. + Adam Beyer + Virgo Showcase = 250,00kn
Circo Loco + Circo Loco after party 13.08. = 150,00kn

Povezana vest:  Rihanna planira jednogodišnju muzičku pauzu

Nedelju vrelog partijanja na Barrakud festivalu pratiće po 15 sati muzičke kulise dnevno, a uz besprekoran izbor DJ-a i svetski će se priznati labelovi i klupske večeri poput Cocoona, Circoloco, Ellum Audia te Wisdom of the Glove na kratko preseliti u dobro znane klubove Zrća – Papayu, Kalypso i Aquarius, te okupirati intimnije ‘boat’ partyje i omiljene ‘pool’ partije.

Povezana vest:  Leni Kravic, Rijana i Džoš Groban pevaju u Staples Centeru na All-Star vikendu

Cena festivalske ulaznice za stanovnike ExYu zemalja iznosi 750,00kn i dostupna je putem ENTRIO.HR