danielX FACTOR, SUPERFINALE
Pobednik je Daniel Kajmakoski!
 
Posle sedam meseci audicija, rada u boot campu i mentorskim kućama, live nastupa došli smo do samog finala. A pobednik prvog regionalnog X Factora je Daniel Kajmakoski! .
Skoro deset hiljada duša došlo je u Kombank arenu da podrži svoje miljenike koji se bore za vredne nagrade, jer je poznato da pobednik dobija ugovor sa producentskom kućom Sony, najmanje dva spota, auto i novčanu nagradu od 10.000 evra.
Superfinalisti su u prvom krugu pevali po jednu pesmu, a dvoje sa najmanjim brojem SMS glasova je ispalo – Doktori i Lukijan Ivanović. Usledio je drugi krug u kome su se nadmetali Daniel, Maid i Tamara, a u samu završnicu su se plasirali Daniel Kajmakoski i Tamara Milanović.
Daniel je otvorio samu završnicu romatičnom pesmom „The Hardest Thing“ Tošeta Proeskog , a Tamara je pratila taj ritam pa je zapevla pesmu grupe Snow Patrol „Run“. Daniel je bio pomalo iznenađen što peva drugu pesmu, ali se odlično snašao i zapevao pesmu kojom je oborio sve na prvoj audiciji „Red“ imenjaka mu Daniela Merriweathera. Tamara je uzvratila istom merom i otpevala baladu kojom se predstavila na audiciji, „Don’t You Remember“ Adele.
PHOTO: ATAIMAGES
Povezana vest:  DJ Snake napravio najveću šutku u istoriji!