Unchained bendKoncert na zidiću: Unchained band / Tribute To Nirvana

Pozivamo sve koji su voleli grupu Nirvana i Kurta Kobejna na muzičko druženje u centru Beograda, na Plato Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda. Muziku grupe Nirvana izvodiće domaći muzičaro iz Unchained benda. Ponesite svoja sećanja i podelite ih među sobom u subota, 05. april 2014. u 19:00.
Dvadeset godina od kada je Kurt Kobejn krenuo nekim drugim putem obeležava se širom sveta, sa velikim razlogom. Kobejn je po svoj prilici bio poslednja velika istorijska ličnost u rokenrolu, a svojim radom kroz grupu Nirvana je dao revolucionaran novi doprinos ovoj muzičkoj tradiciji. Osim toga, kao ličnost je bio otelotvorenje savremenog duha antikonzumerizma, i kao takav, primer za mnoge koji su kasnije došli.
Unchained bend postoji od 2010 god – ideja o njihovom okupljanju je nastala na grandž večeri u tadašnjem Crazy Horse klubu. U tom trenutku na beogradskoj klupskoj sceni postojao je veliki broj cover bendova koji su imali isti ili sličan repertoar, ali grandža skoro da nije ni bilo. Od tad uspešno i stalno nastupaju svuda, kao naši najbolji predstavnici ovog žanra. „Tribute To Nirvana“ je specijalan program pripremljen samo za ovu jedinstvenu godišnjicu.
Postavu benda čine: Rastko Balunović – vokal, Zlatko Košanin – gitara, vokal, Miljan Đukić – gitara, Dragan Milojević – bas, Živko Grčić – bubanj.

Povezana vest:  Nova muzika Lene Lovačević osvaja srce - upravo objavljen novi singl "Hir"