CrvenaJabukaKoncerti Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu

Za unplugged koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu vlada veliko interesovanje. Karte su u prodaji a mogu se naručiti i putem interneta.
U Beogradu u Velikoj dvorani Doma Sindikata, 25.aprila i u Novom Sadu u SNP-u 27.aprila, Crvena Jabuka će svirati i pevati kako oni vole da kažu „bez struje i za dušu“ pa su zbog toga i birali akustične i intimnije prostore za svoje unplugged koncerte!
Žera dodaje da će i ovako odsvirane Jabukine pesme zvučati emotivno i sa puno ljubavi.
-Ljubav je naš jedini razlog za pesme. Ja živim i radim za ljubav. To je najveći motor koji nas sve zajedno pokreće i bilo da je vesela ili tužna, kakav je uostalom i život. To je naša svakodnevnica to su pesme koje ne teraju na zlo nikoga.
Karte za koncerte Crvene Jabuke u Beogradu i Novom Sadu su u prodaji i to po cenama od: 1500, 1700 i 1900 dinara. Moguća je i on-line kupovina a cene su jedinstvene za oba koncerta.
Crvena jabuka je sredinom prošle godine objavila album, „Nek bude ljubav“. Novi album za Hrvatsku izdala je Croatia Records, a izdavač za Srbiju je Jugoton Croatia Records u saradnji sa Gold Aludio Video-om.
Pogledajte novi video spot za pjesmu „Za njene oči“ OVDE!
Pesma „Za njene oči“ je treći singl sa novog albuma Crvene jabuke. Skoro 30 godina svojim pesmama publiku uverava u ljubav i nesebično je dalje, a ljubav se Crvenoj jabuci vraća istim intezitetom.
Fotografije Marka Šolića s koncerta u Lisinskom pogledajte u Galeriji slika Croatia
Novi album „Nek’ bude ljubav“ kao i petostruki box set „Original Album Collection“ možete kupiti u prodavnici Jugoton u Nušićevoj 27.

Povezana vest:  "Hrvatski Ramonsi" PSIHOMODO POP 15. aprila u Mikser Houseu