SingleArtworkPogledajte spot za brazilsku pesmu“Lepo,lepo“ koja najavljuje uzbudljivo muzičko leto

Psirico su jedna od najpopularnijih grupa iz Bahie (severozapad Brazila) i održavaju jak status sa obzirom na bogatu muzičku ponudu u toj zemlji.
Psirico čine pevač i kultni perkusionista, Márcio Victor, koji je sarađivao sa mnogim lokalnim i internacionalnim umetnicima, kombinujući muzičko iskustvo sa intelegentnim aranžmanima i fascinatnim, živim ritmovima. Zajedno sa mladim, talentovanim muzičarima tog žanra, on kreira vibrantni zvuk koji autentično pretočava brazilsku ljubav prema životu, u muziku.
U ovoj godini, Psirico su sve nade položili u pesmu, koja i na našem jeziku zvuči, pa..lepoJ
„Lepo, lepo“ je već veliki hit u Brazilu, a zahvaljujući društvenim mrežama, ova pesma se, poput požara, širi neverovatnom brzinom širom sveta. Dobro poznate muzičke zvezde snimile su čak svoje verzije ove pesme, među njima Solange Almeida, Preta Gil, Anitta, i Gusttavo Lima. Koreografija za ovu pesmu je takođe zarazna, u Brazilu, ali i u Evropi, plesni pokreti za pesmu „Lepo, lepo“ šire se toliko da su i velike fudbalske zvezde, Neymar i Dani Alves, uhvatile ritam!
Pesmu „lepo,lepo“ možete čuti na našim radio stanicana, a spot možete pogledati OVDE!
To je fantastičan momenat, sa obzirom da nam se bliži Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se baš održava u Brazilu.
Još jedan veoma važan podatak, ovo će biti jedna od udarnih muzičkih tema ovog fudbalskog prvenstva!
Psirico postoje već 12 godina, imaju tuce hitova i pregršt osvojenih muzičkih nagrada. Između ostalog, više puta su osvojili prestižnu Dodô e Osmar nagradu,koju su ustanovili brazilski radio 104 FM i novine A Tarde.
Victor i njegov bend ne propuštaju Bahajski karneval, najveći ulični festival, poznat po fenomenalnim žurkama, u kojima učestvuje preko 2,7 miliona ljudi svake godine!
Ako ovoga leta i ne odete u Brazil, barem možete da igrate uz „Lepo, lepo“!

Povezana vest:  Sedam trofeja za Timberlejka na dodeli Bilbord nagrada